Chevrolet in motorsportul mondial

 

Statele Unite ale Americii: Înaintea celei de-a 27-a runde a sezonului, programate pentru week-end-ul acesta în Chicago, patru piloţi Chevrolet sunt în primii 10 în clasamentul general al Campionatului NASCAR Sprint: Jimmie Johnson ocupă locul al doilea în momentul de faţă, Tony Stewart locul 3, Dale Earnhardt locul 7 şi Kevin Harvick locul 9. Mai multe informaţii pot fi găsite pe pagina de internet www.nascar.com.

 

Argentina: Înaintea celei de-a 9-a runde a sezonului, programate pe 30 septembrie în Rio Cuarto, piloţii Chevrolet YPF Agustin Canapino şi Christian Ledesma ocupă în momentul de faţă poziţiile a 10-a şi, respectiv, a 13-a în clasamentul campionatului Super TC 2000. Mai multe informaţii pe pagina de internet www.super-tc2000.com.ar.

 

Scandinavia: Ultima rundă a campionatului STCC şi cea decisivă, care va avea loc pe 21-22 septembrie în Solvalla (Suedia), îi are în prim-plan pe cei doi piloţi Chevrolet Motorsport Suedia ca principalii pretendenţi la titlu. Rickard Rydell conduce la puncte (234), fiind înaintea lui Michel Nykjaer (225), dar danezul este în faţa suedezului la capitolul victorii (cinci la trei). Mai multe informaţii pe www.stcc.ee.