Shanghai ultima oprire din DTM in sezonul 2010

Mercedes-Benz si Audi, cei doi protagonisti din campionatul german de turisme, se pregatesc pentru duelul final din sezonul 2010. Circuitul stradal din Shanghai va gazdui duminca pentru a doua oara o cursa din DTM, dupa anul 2004 cand pe strazile din Shanghai a avut loc prima cursa din acest campionat.

Circuitul in lungime de 2.456km este unul nou ne-avand nimic in comun cu cel folosit in 2004. Chiar daca sanse sa castige pentru a treia oara consecutiv titlul la constructori nu mai sunt, Audi isi doreste sa se impuna la Shanghai deoarece impactul vanzarilor pe piata de automobile din China urmand sa fie unul foarte mare, care ar duce la o crestere a vanzarilor semnificativa, deja China reprezentand piata numarul 1 a vanzarilor celor de la Audi.

Pilotul din WTCC Darryl O’Young, care a terminat pe locul 4 in clasamentul debutantilor in acest sezon, va fi prezent la volanul unui Audi A4 special pregatit pentru acesta. Originar din Hong Kong, O’Young va pilota o masina inscriptionata cu numele celei mai importante reviste de moda si lifestyle din China “Du Shi Li Ren” vanduta in peste 1.25 milioane de copii.