Test reusit pentru Audi la Valencia

Saptamana trecuta a fost agitatie mare pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, acolo unde cei trei constructori implicati in DTM au iesit la primul test din 2013. Anterior am tot vorbit de Mercedes si BMW, pentru ca la Audi lucrurile sunt destul de clare din punct de vedere al pilotilor. Intre timp cei de la BMW si-au definitivat si ei echipa de piloti pentru 2013, Timo Glock fiind ultimul sosit in tabara bavareza.  

Jamie Green test fitting seat

Dupa transferul sezonului reusit de cei de la Audi prin aducerea in echipa a lui Jamie Green, Audi Sport si-a inceput pregatirea noului sezon la Valencia. Doua modele A5 DTM au fost puse la treaba in mainile celor doi piloti Mattias Ekström si Jamie Green. Testul a decurs conform planificarii si fara nicio problema. “Toti membrii echipei sunt extrem de motivati astfel incat sa facem tot posibilul sa avem un sezon bun” declara Mattias Ekström. Pentru Mattias testul a venit la doar doua saptamani dupa ce a devenit tata pentru a doua oara. 

 

Pentru Jamie Green acest test a reprezentat prima ocazie de a face cunostinta cu modelul A5 DTM, acesta declarand: “Pentru mine scopul acestei sesiuni de teste a fost de a ma familiariza cu masina si cu echipa. Dupa cele doua zile de teste pot sa spun ca ma simt foarte bine si confortabil in tabara Audi.”