Chevrolet este pregatita pentru noul sezon din WTCC

Echipa Chevrolet este pregatita de startul noului sezon din WTCC, ce va avea loc in Brazilia, avand ca obiectiv castigarea unui nou titlu atat la “Piloti” cat si la “Constructori”. Echipa a muncit mult in 2010, pentru a proiecta si dezvolta noul motor de 1,6l turbo, construit de la zero. Acesta a fost realizat de departamentul de dezvoltare RML, condus de Arnaud Martin, reusind in testele din iarna sa contorizeze peste 4.500 de km cu noul motor.

Cel mai bun lucru pe care-l putem face este sa confirmam reusita de anul trecut si sa incepem al doilea secol al marcii noastre, precum si noua era 1,6 turbo din WTCC, oferind un nou titlu celor de la GM, a afirmat managerul diviziei de motor sport al echipei, Eric Neve.

In Brazilia, pilotii echipei Chevrolet, Yvan Muller, Rob Huff si Alain Menu vor fi acompaniati de eroul local, Carlos “Caca” Bueno, care va conduce al 4-lea Cruze, care va fi de culoare portocalie. Aceasta va fi a 2-a participare pentru Bueno in WTCC, dupa cursa de debut de la Brands Hatch, etapa incheiata prematur pentru acesta, dupa o problema la motor.

Campionul mondial, Yvan Muller a declarat: “Nu-mi vine sa cred ca noul sezon incepe din nou, din noiembrie de la ultima cursa din Macao am muncit tot timpul. A fost mult de munca la noua masina, acum trebuie sa ne concentram asupra noului sezon, care va fi destul de imprevizibil datorita noilor schimbari de regulament, fiecare echipa lucrand la noile motoare, deci este greu de comparat. Sunt foarte bucuros de munca depusa la noul Cruze si de progresele facute intr-un timp atat de scurt”.