Fostul director Subaru WRT vine in WTCC

Echipa Bamboo Engineering care aliniaza in WTCC doua Chevrolet Cruze a anuntat ca incepand cu acest sezon Steve Farrell se va alatura echipei tehnice. Steve a detinut timp de cinci ani functia de director de inginerie in cadrul Subaru World Rally Team (2002-2007) si de asemenea are experienta in F1, GP2 si GT. El va detine functia de inginer de cursa in cadrul echipei Bamboo Engineering, echipa care in acest an se afla la cel de-al treilea sezon de participare cu doua modele Chevrolet Cruze. 

MacDowall

Alex McDowell a ramas alaturi de echipa pentru acest sezon si incepand cu acest an i se va alatura James Nash venit de la echipa Arena Motorsport, unde in 2012 a alergat pe un Ford Focus WTCC. Nash nu a venit cu mana goala in cadrul echipei ci a adus cu el pe cei de la Laser Tools, un nou sponsor pentru cei de la Bamboo, fost sponsor al celor de la Arena.   

 

Aducerea lui Steve in cadrul echipei este o mare lovitura de bun augur pentru noi pentru ca aduce cu el o mare experienta din WRC si F1. Acest lucru vine sa intareasca faptul ca Bamboo Engineering este o echipa puternica si din cu un nou look.” declara Richard Colean directorul echipei.