LADA revine in WTCC din 2013

Contructorul rus revine in WTCC cu un program complet incepand cu 2013. Lukoil va fi principalul sponsor al celor de la LADA, parasind pe cei de la SEAT pe care i-a sprijinit in ultimii doi ani. Aleksei Dudukalo va pleca si el de la SEAT unde concureaza in acest sezon si se va alatura lui James Thompson in cadrul echipei Lada Sport Team. 

Fosta echipa SUNRED din 2011, in prezent Lukoil Racing Team care a aliniat si in acest an doua SEAT Leon in WTCC va ramane anul viitor si fara cei doi piloti, Tarquini plecand si el la Honda, si fara sponsorul principal. 

 

SEAT Sport cei care ofera sprijin echipei Lukoil Racing Team, au declarat in urma cu ceva timp ca se gandesc sa revina cu o echipa de uzina in WTCC. In aceste conditii ei raman fara piloti insa raspunsul poate veni chiar din tabara celor de la Chevrolet. Odata cu anuntul retragerii din 2013 a celor de la Chevrolet, trei piloti de top raman practic fara volan. Rob Huff si Yvan Muller ar putea alerga pentru cei de la SEAT in cazul in care decizia de a se implica in WTCC va fi luata.