Bogdan Rusea continua succesele la Campulung Muscel

  • O noua dubla victorie in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop
  • Dacia Logan ramane cel mai rapid automobil de concurs la clasa H2
  • Sutimile de secunda au facut diferenta si au fost un imbold pentru autodepasire

 

Editia a VI-a a Sarbatorilor Argesului  si Muscelului a inclus in acest an “Trofeul Campulung Muscel” care a reprezentat etapele a XI-a si a XII-a din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Peste 70 de piloti s-au aliniat la startul competitiei desfasurate in acest an, in premiera, pe traseul  Lereşti – Voina, în zona Barajului Râuşor.  

Dacia Logan, maşina pregătită cu profesionalism la Service Auto Serus pentru a fi cel mai puternic Logan din România, a reuşit să reconfirme poziţia de cel mai rapid automobil din concurs la clasa H2 depăşind mărci precum VW Golf 2, Seat Ibiza, Honda Civic, Toyota Celica, Citroen, Peugeot, Mitsubishi Lancer EVO 6, Suzuki Swift, BMW etc. După şapte victorii în etapele Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, Dacia Logan nu numai că este lider incontestabil la clasa H2 (maşini preparate cu cilindree de până la 1600 cmc), dar a depăşit şi maşini din clase superioare. Totuşi, între locurile 1 şi 2 a avut loc un adevărat duel la 3 sutimi de secundă, în care amândoi piloţii au reuşit să îşi îmbunătăţească performanţele de la o zi la alta cu 2-3 secunde.

 

Serus Racing Club, echipa din spatele campionului clasei H2 din 2011, a functionat perfect si in acest sfarsit de saptamana, pilotul Bogdan Rusea reusind o noua dubla victorie la finalul celor doua zile de concurs. “Ma bucur mult pentru cele doua victorii de sambata si duminica. Au fost curse strânse, foarte frumoase pe un traseu de viteza cu cateva viraje foarte tehnice care iti pot aduce victoria sau abandonul. Multumesc echipei tehnice Serus care mi-a pregatit o masina excelenta şi sponsorului Total Lubricants care ne sprijină în campionat. Profesionalismul lor a făcut dintr-o maşină fiabilă şi performanta precum Dacia Logan, o maşină practic imbatabilă. Sperăm să menţinem aceste rezultate bune până la sfârşitul campionatului.

 

De asemenea, weekendul a fost pentru mine chiar perfect pentru ca am avut ocazia sa concurez alaturi de tatal meu. Vremea a fost superba, suprafata de concurs a fost foarte buna, iar spectatorii au fost alaturi de noi in numar impresionant si doresc sa le multumesc pe acesta cale pentru aplauze si incurajari.” erau gandurile lui Bogdan Rusea la finalul zilei de duminica.

Prezenta lui Bogdan Rusea in Campionatul National de Viteza in Coasta este sustinuta de Service Auto Serus si Total Lubrifiants Romania. Iată şi declaraţia lui Marius Amir – director local de vânzări Total Lubricants Romania: „Este incredibil cât de mult contează concentrarea, încrederea şi funcţionarea ireproşabilă a maşinii. Am avut emoţii, e omeneşte să mai şi greşeşti, dar am şi simţit că nu avem cum să pierdem în ciuda scorului foarte strâns. Aş putea spune că secretul constă în seriozitatea cu care toată echipa a fost obişnuită să trateze totul de la pregătire, la verificări, recunoaştere. Calitatea totală pe care o practicăm atât la fabrica Total Lubricants, cât şi la Dacia sau în service-ul Serus ne-a intrat tuturor în sânge.” 

 

Credit Foto: Catalin Stoia – Simcat.ro

Sorin Pop – Rallyzoom.ro