WTCC: Chevrolet a testat la Valencia noul Cruze

Cei de la Chevrolet au testat pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia pe parcursul a doua zile, noul model Cruze ce beneficiaza de motorul 1.6 l turbo dezvoltat de la zero de catre Chevrolet pe parcursul anului 2010. Conditiile meteo bune au permis celor doi piloti Rob Huff si Alain Menu sa testeze pentru prima data noul Cruze, acestia completand in jur de 500km fiecare. Programul de teste a decurs fara incidente ambii piloti declarandu-se incantati de noul motor.

Rob Huff: “A fost foarte important pentru mine sa parcurg cativa km seriosi cu noul model, sa inteleg mai bine noul motor si sa imi dau seama cum trebuie sa pilotez. Comportamentul masinii este diferit de vechiul model, am incercat mai multe setup-uri ale sasiului. Sunt multumit ca masina raspunde bine la modificari si de-abia astept testele de la Barcelona de saptamana viitoare.”   

Alain Menu: “Ne-am concentrat munca pe manevrabilitate, adica am incercat sa scoatem cat mai bine puterea si cuplu motorului pe pista, cu pastrarea aderentei rotilor fata in limite. Avem o multime de date acum pe care trebuie sa le procesam si sa vedem cum putem progresa la urmatoarele teste.”