Bryan Bouffier este pilot de teste oficial pentru Hyundai

Astazi, 28 aprilie, cei de la Hyundai Motorsport au anuntat co-optarea lui Bryan Bouffier in cadrul echipei, unde va avea rolul de pilot de teste pe parcursul acestui an. Francezul a contribuit si anterior la dezvoltarea modelului i20 WRC pe parcursul anului 2013.

 

Hyundai a anuntat deja participarea lui Bryan Bouffier in Rallye Antibes Côte d’Azur a patra runda a campionatului francez de raliuri. Echipa se va folosi de aceasta participare in vederea pregatirii modelului pentru etapele de asfalt care urmeaza in WRC. 

 

Suntem bucurosi sa il primim din nou alaturi de noi pe Bryan Bouffier dupa efortul excelent de anul trecut. El ne va ajuta sa acumulam kilometri pe asfalt si sa pregatiom masina pentru 2015. Am luat decizia sa inscriem o masina la Rallye Antibes Côte d’Azur pentru a parcurge kilometri pe asfalt si sa ne pregatim de a doua parte a sezonului WRC. Bryan a castigat acest raliu in trecut si este specialist pe asflat.a declarat Michel Nandan, seful echipei Hyundai Motorsport.  

5---Panseri-Bouffier

Bryan Bouffier s-a aratat si el bucuros pentru oportunitatea oferita: “Sunt fericit ca revin alaturi de cei de la Hyundai Motorsport. Am avut o colaborare foarte buna in 2013 si sper ca si in acest an sa continuam in aceasi nota. Voi ajuta echipa cu partea de teste in acest an si voi avea posibilitatea sa particip si in Rallye Antibes pe care l-am castigat in 2006.

 

Rallye Antibes se va desfasura in perioada 30-31 mai unde concurentii vor avea de parcurs 212 km impartiti in 12 probe speciale.