BMW Motorsport si-a lansat oficial programul 2014 la BMW Welt

Cu o saptamana inainte de startul sezonului DTM 2014, BMW Motorsport si-a lansat oficial programul cu un show spectaculos in zona BMW Welt si in imediata apropiere a fabricii BMW. Toate cele opt modele M4 DTM si pilotii lor au fost prezentati publicului prezent in numar foarte mare, iar punctul culminant al spectacolului l-au constituit demonstratiile facute de Martin Tomczyk cu M4 DTM, Dirk Werner cu Z4 GT3, iar Andy Priaulx si Alexander Mies au pilotat doua modele M235i Racing. 

BMW 2014 Welt

Este fantastic faptul ca au venit atat de multi fani la prezentarea noastra. Am fost incantati inca de anul trecut de numarul mare de fani si atmosfera pe care au facut-o cand am organizat pentru prima oara acest eveniment. Anul acesta numarul lor a crescut si acest lucru nu poate decat sa ne bucure. declara Jens Marquardt, directorul BMW Motorsport.  

BMW 2014 fans

Martin Tomczyk a tinut sa sublinieze si el importanta prezentei fanilor: “Pentru noi pilotii faptul ca avem posibilitatea sa fin atat de aproape de fani este un lucru extraordinar. Dupa ce am facut cateva demonstaratii cu noul M4 DTM si am vazut reactia fanilor, nivelul meu emotional a urcat la cote maxime inainte de startul sezonului.

Startul sezonului 2014 se va da pe 4 mai la Hockenheim cursa urmand a avea loc la ora 14.30 (ora Romaniei). Hockenheim este cursa care deschide in mod traditional sezonul DTM si totodata este si runda care incheie sezonul.