Socrul lui Sebastien Loeb a decedat in timpul Raliului Finlandei 2010

Richard Mény, socrul lui Sebastien Loeb a murit . Acesta era un fost pilot de raliuri regionale si a murit sambata dimineata la varsta de 57 de ani . Sebastien a aflat in timpul cursei, mai exact sambata dimineata . Tatal lui Severine (sotia lui Loeb) , de care Sebastien era foarte apropiat , a fost victima unui atac de cord in timp ce se afla in Germania.

Prezenta la Jyvaskyla, impreuna cu sora si mama ei, Severine a plecat imediat cu un avion particular catre Germania, lucru pe care l-a facut si Sebastien Loeb dupa terminarea raliului sambata seara .

Discret, simplu si plin de viata, Richard Meny , a practicat sporturile cu motor in tinerete, in prezent fiind proprietarul  grupului Meny, care desfasoara activitati de comercializare a automobilelor Peugeot si Citroen in orasul Toul ( Franta) si Fiat,Opel , Lancia , Alfa Romeo in orasul Laxou  . In ziua in care Sebastien Loeb a castigat primul titlu de campion mondial, Richard a spus : “ Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea” .