Audi A4 DTM vs. MAN truck la Nurburgring

Un duel mai putin conventional s-a desfasurat pe varianta scurta a vestitului circuit de la Nurburgring, unde dublul campion din DTM Timo Scheider impreuna cu Audi-ul sau pe care concureaza in campionatul german de turisme l-a avut ca adversar pe legendarul pilot Hans-Joachim Stuck la volanul unui camion MAN.

Cei doi s-au intrecut pe parcursul unui singur tur in lungime de 3.629 km demonstrandu-si fiecare calitatile de pilot si incantand fanii motorsportului prezenti in tribune. Beneficind de start lansat Stuck a fost foarte aproape de Scheider pe intreg parcursul duelului, campionul en-titre DTM declarand ca “in anumite viraje era foarte aproape de mine”. Dupa ce anul trecut Stuck a castigat acest duel el declara ca este invincibil alaturi de camionul sau, insa in acest an el nu a mai putut fructifica avantajul obtinut in momentul startului lansat in detrimentului lui Scheider plecat de pe grila de start, Timo trecand primul linia de finish.

Inainte de acest duel foarte apreciat de public, Timo a reusit sa castige si duelul de acceleratie pe 400m contra unui Volksvagen van cu motor Porsche de 800cp pilotat de idolul publicului Gerd Körber.

Cele doua dueluri au facut parte din programul suport pentru campionatul Truck Grand Prix.