Cum a fost la Custom Wheels Show 2015?

Chiar daca evenimentul a ajuns la cea de-a doua sa editie in acest an, personal nu auzisem de Custom Wheels Show pana nu mi-a aratat colegul Mihai Alexandrescu, de la BMW Blog Romania, despre ce este vorba. Asa ca in ultimul weekend din aprilie m-am dus sa vad exact ce se intampla acolo. 

 

Pentru ca sunt un pasionat al proiectelor mai speciale si care se construiesc intr-o maniera personala sau se reconstruiesc urmarind un tipar anume, nu aveam cum sa ratez aceasta ocazie. Curiozitatea mi-a fost rasplatita cu varf si indesat in momentul in care am intrat in incinta CET Sud unde s-a desfasurat evenimentul.  

Custom Wheels Show

Inca din parcare am fost intampinat de o garamada de Harley-uri mai mult sau mai putin modificate si odata intrat in hala expozitiei te simteai de parca paseai intr-o alta lume. La tot pasul se intampla cate ceva. In timp ce un rezervor era pus in evidenta printr-un paint brush executat de mana ferma a unui talentat tanar, o trupa concerta intr-o alta parte a halei, iar ceva mai departe puteai admira nestingherit un Indian din anii ’30-’40, nu mai tin minte exact.

Tot ce exista expus acolo era modificat intr-o mai mica sau mai mare masura. Nu cred ca am mai fost vreodata la un astfel de eveniment in care totul sa fie construit in functie de viziunea fiecaruia. Daca ar trebui sa compar totusi l-as compara cu o etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, unde aproape fiecare masina este modificata intr-o asemenea maniera pentru a putea obtine cel mai rapid timp pe urcarea de concurs.

  

Din pacate niciun fotograf din partea redactiei noastre nu a putut fi prezent la eveniment, dar puteti gasi destule fotografii pe pagina de facebook a organizatorilor.

 

Foarte important: Nu ratati Custom Wheels Show in 2016 🙂