Piloţii BCR Leasing Rally Team vizează podiumul la Arad Rally 2015

BCR Leasing Rally Team ia startul cu optimism la ediţia din acest an a Raliului Aradului, după ce, în 2014, Aradul aducea echipei unele din cele mai frumoase rezultate: victoria la Echipe si la General, precum şi locul I în Cupa Dacia. Macadamul de la Arad este unul solicitant, care necesită o tehnică desăvârşită din partea piloţilor şi o stăpânire de sine exemplară. Va fi o luptă strânsă pentru podium, dar eu am încredere deplină în abilităţile şi puterea de concentrare a piloţilor BCR Leasing Rally Team şi sper ca bilanţul final să fie cât mai bun pentru noi. a declarat Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motorsport.

 

Edwin Keleti_Botond Csomortani_Ford Fiesta R5

Edwin Keleti şi Botond Csomortani se află în acest moment pe locul 2 în clasamentul General şi îşi doresc podiumul la prima etapă de macadam din acest sezon: “Aradul este şi va rămâne raliul primei mele victorii la general, aşa că voi fi întotdeauna emoţionat la revenirea în vestul ţării. Este un raliu tehnic, cu un traseu extrem de virajat, care se desfăşoară anul acesta într-o cu totul altă perioadă a anului, deci nu ştim la ce să ne aşteptăm din punct de vedere al consistenţei suprafeţei de rulare. Suntem curioşi să vedem raportul de forţe pe macadam, suprafaţa noastră favorită; aşteptăm cu interes debutul competiţiei şi ne propunem să atacam podiumul etapei.” 

 

Echipajul Gergo Szabo/ Karoly Borbely va schimba automobilul de concurs la Arad, ei optând pentru un Mitsubishi Lancer Evo IX: Aradul este un raliu greu, cu mulţi kilometri, probe dificile foarte tehnice pe care le cunoaştem foarte bine, dar trebuie să le tratăm cu respect. Recunoaşterile vor fi importante, strategia în cadrul cursei – la fel. Mergem să strângem cât mai multe puncte şi să ajungem la final.Gergo Szabo.

 

Adrian Teslovan_Vajk Cseh Imre_Dacia Logan Cup

Adrian Teslovan şi Vajk Cseh Imre – reprezentanţii BCR Leasing Rally Team în Cupa Dacia –  speră să recupereze la Arad punctele pierdute la etapa precedentă, mai ales ca de Arad se leagă prima victorie a lor în Cupă, la ediţia din 2014: După duşul rece de la Braşov, atât la propriu cât şi la figurat, aşteptăm cu optimism etapa de la Arad, la care sperăm să obţinem un rezultat mai bun decât cel de la etapa anterioară. Raliul Aradului Atrium Mall este o etapă cu probe frumoase şi de viteză, dar şi cu o superspecială la care participă mereu un public extrem de numeros. Este, cred, unul din cele mai frumoase raliuri din Campionatul Naţional! Îi aşteptăm aşadar pe toţi iubitorii raliurilor, dar nu numai, să fie alături pe specialele de la Arad Rally!– Adrian Teslovan.

Thomas Abraham_Rares Silasi_Mitsubishi Lancer Evo 5

Pentru cei mai noi membri ai BCR Leasing Rally Team, Thomas Abraham & Rareş Silaşi, Arad Rally va fi prima etapă de macadam la care participă după o perioadă de câţiva ani şi vor concura cu acelaşi Mitsubishi Lancer Evo 6 cu care au debutat în actualul sezon – Suntem extrem de entuziasmaţi să revenim pe macadam, ştim că este un raliu frumos şi ne propunem să terminăm pe podium.– a adăugat Thomas Abraham.

 

BCR Leasing Rally Team mulţumeşte partenerilor – BCR Leasing, Omniasig, Telekom, Borsec, Mobil 1 – prin Star Lubricants, Greco, Pirelli, Tomi, Defi şi Colina Motorsport – pentru sprijinul acordat şi în acest sezon. Arad Rally este a doua etapă din Campionatul Naţional de Raliuri 2015 şi se va desfăşura în perioada 8-9 mai. Competiţia va include 11 probe speciale, pe o lungime de 150.29 km.