Dan Gîrtofan: „Abia aștept lupta de pe specialele arădene”

Podiumul obținut în etapa de casă, de la Brașov, le-a dat încredere lui Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia S2000) că pot face lucruri importante în actualul sezon al Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Giri și Tudor sunt acum în fața unui nou examen, Raliul Aradului, ce va avea loc vineri și sâmbătă și unde lupta pentru victorie se anunță la fel, dacă nu poate mai aprigă decât cea din orașul de la poalele Tâmpei.

Giri
foto © Cătălin Stoia – simcat.ro

Raliul Aradului este unul frumos, dar în același timp și foarte solicitant. Mai ales anul acesta, când am văzut că organizatorii au introdus trei probe speciale fără service, dintre care una este destul de lungă. Aici, la Arad, am avut parte și de bune și de rele, însă tot timpul am dat totul pentru a câștiga. Așa va fi și acum. Am efectuat recunoașterile și pot afirma că traseul se prezintă în condiții bune, doar pe o specială am găsit puțin noroi. Sperăm ca ploaia care se anunță pentru joi să nu strice probele și să avem parte de o dispută frumoasă pentru primele locuri. Abia așteptăm să ne duelăm cu colegii noștri pe specialele arădene”, a declarat Dan Gîrtofan. Giri și Tudor se prezintă la Raliul Aradului cu mașina revizuită, gata pentru a obține un rezultat de top.

 

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza se bazează în CNRD 2015 pe sprijinul partenerilor Škoda România, Porsche Finance Group, Mobil 1 prin Lubexpert România, Mipa și Presto prin Rompresto Trading, dar și ProX, cel mai nou susținător al celor doi.