Ce a inteles Valvoline din colaborarea cu Vali Porcisteanu

Anul trecut, Vali s-a batut pentru titlu pana in ultima etapa. Cu totii stiam ca e doar o chestiune de timp foarte scurt pana cand va avea un nume puternic pe masina. Si cel care a sarit primul a fost Valvoline.

 

 

Nu trebuia sa fi un mare vizionar sa-ti dai seama de potentialul imens al unei colaborari cu cel mai carismatic pilot de la noi. Si unul care si castiga raliuri. Iar acum, oriunde merge Vali, la emisiuni tv, la curse, la un gratar, duce cu el Valvoline. Nu bidoane cu ulei, evident, ci numele.

 

 

Noi stim ca in spatele tuturor brandurilor sunt multi oameni de marketing, “oameni de bine” cum ar zice Ion Iliescu, care nu fac altceva decat sa speculeze astfel de colaborari… fructuoase. Ma rog, mai dau si cate un mail, mai fac o sedinta, o intalnire cu agentia de publicitate. Dar astea nu intereseaza pe nimeni.

 

 

Si unul din acesti oameni a aprobat un mesh mare cat China pe o cladire din apropierea statiei de metrou Grozavesti. Cu pilotul nostru in fata masinii de curse si cu un bidon in mana. O fi vreun sediu acolo sau nu stiu. Nu ma intereseaza. Dar ce e interesant este ca deja am auzit cateva indicatii de trasee prin Bucuresti care spuneau ca “trec pe la Vali Porcisteanu”. Nu pe la Grozavesti, nu pe la Carrefour, nu pe langa Regie.

 

Eu unul as face o echipa Valvoline Racing Team. Cu Vali si Alina Bunica. Atat. Sa se lupte cu lupii mari Jack si Napoca. Si pun pariu ca o data cel putin i-ar pune la colt. Ati vazut ce rezultat a scos Alina la Targu Mures! L-a batut si pe Grigorescu. Stiu ca a nins. Ca a fost o nebunie cu gumele dar Alina a fost acolo, a stat pe drum si a mers mai tare ca multi altii.

 

Tin minte ca in urma cu cativa ani, cand Vali venea pe probe lumea iti spunea ca vine Daurette. Pentru ca pe masina lui scria Daurette. Nu cred ca Valvoline va ajunge acolo. Pentru ca traseul meu catre service-ul care imi face masina acum nu trece pe langa mesh-ul cu Valvoline ci pe langa Vali Porcisteanu.

One thought on “Ce a inteles Valvoline din colaborarea cu Vali Porcisteanu”

  1. Buna ziua …ce am putea comenta aici ? Nu cunosc termenii colaborarii intre Vali si Valvoline , sincer insa pentru cel mai bine clasat roman in ultimii doi in campionatul nostru , ar trebui sa existe si un sponsor , cu adevarat sponsor si sa-l ajute cu tot ceea ce trebuie ! Din pacate pana in ziua de azi inca nu am auzit de unul , ci doar pt cei cu relatii ….vezi afisele de pe masinile celorlalti participanti si bugetele lor , as spune no comment ca sunt nume extrem de sonore din punct de vedere financiar …si rezultatele nu conteaza pt ei …. nu pot decat sa urez lui Vali un succes maxim sa arate ca si pana acum cine e jupanul pe speciale , chiar daca doar Daurette si Vallino , l-au ajutat si-l vor ajuta mereu ….

    Un fan de suflet si mai ales prieten, Klaus
    Goooooooooo Vallinooooooooooo !!!!!!

Comments are closed.