Gala Campionilor 2012 – Galerie Foto

Evenimentul devenit traditie la sfarsitul anului competitional s-a desfasurat pentru al patrulea an consecutiv in cochetul oras de pe Valea Prahovei, Sinaia. Rand pe rand pe podiumul de premiere au urcat campionii tuturor ramurilor sportive de automobilism, iar in acest an doua noi competitii s-au alaturat Galei. Sportivii participanti in Campionatul National de Drift si in Campionatul National de Indemanare Auto au fost premiati in cadrul Galei alaturi de ceilalti campioni din raliuri, viteza in coasta, karting si off-road, familia motorsportului marindu-si astfel randurile pentru anul 2013.

 

Gala a fost precedata de un Rally Show acolo unde Napoca Rally Academy a fost reprezentata de doi piloti Marco Tempestini si Danny Ungur care au pus la treaba caii putere ai celor doua Subaru STi, Alex Mirea si Vali Porcisteanu au derapat controlat la volanul masinilor lor albe, Titi Aur ne-a aratat ca poate sa mearga si pe doua roti la volanul unui BMW E36, iar Gabi Onofrei, Iulian Jumuga si Dobre Nicolae au incins cauciucurile ca la etapele de drift in care participa pe parcursul anului. 

 

Catalin Oprea, unul dintre cei mai buni fotografi din motorsportul romanesc, a fost prezent si de aceasta data la Sinaia si a incearcat sa transpuna atmosfera si entuziasmul evenimentului de la Sinaia asa cum stie el cel mai bine, prin fotografiile sale. Noi va dorim vizionare placuta!   

 

 [nggallery id=343]