Interviu cu Vlad Cosma

Vlad Cosma a avut amabilitatea sa raspunda celor cateva intrebari mai altfel ale noastre . In cursul anului 2009 el a avut un sezon incarcat si incununat de succese reusind sa devina Campion National al Cupei Dacia, la Juniori si Clasa N 1.6 .

Pentru ultimele 2 etape ale Campionatului acesta a facut trecerea la o masina mai performanta si la o grupa mai disputata , optand pentru un Citroen C2R2 si Grupa A reusind sa urce pe podium chiar de la a doua cursa .

Noi ii uram multa bafta in strangerea bugetului si rezultate cat mai bune in 2010 !

1. Cum a fost anul 2009 pentru tine in comparatie cu 2008?

A fost mai bun din toate punctele de vedere, ne-am atins total obiectivele propuse, si si evolutia noastra a fost mai buna si mai consistenta! Singurul lucru care a fost mai rau pentru noi a fost cocurenta ceva mai slaba!

2. Excluzandu-te pe tine pe cine ai alege “Pilotul anului in CRR” si de ce?

Lucian Garbacea Jr, a demonstrat in cele 3 curse la care a luat startul, ca este un pilot de valoare, si un om de calitate!

3. Ce raliu ai alege ca fiind “Raliul Anului” ?

Anul acesta mie mi-a placut cel mai mult Raliul Argesului, dar nu il pot numi raliul anului!

4. Daca ai fi fost spectator anul asta, la ce raliu ai fi mers si din ce motive?

As fi mers la toate raliurile, fiecare raliu are ceva special, cand eram spectator rar ratam cate un raliu!

5. Caracterizeaza sezonul 2009 intr-un cuvant.

Agitat

6. De care rezultat din acest an esti cel mai multumit ?

Locul 2 la grupa A in Bulgaria la Hebros Rally

7. Ai avut momente amuzante anul asta ?

La toate raliurile avem momente amuzante, pot sa va povestesc unul, la raliul Argesului, ne-am intors la hotel dupa prima zi de raliu si Florin a urcat sus catre camera eu am mai ramas cu cineva la povesti, ajuns la camera Florin isi da seama ca nu are cartela de la intrare, si nici telefon de pe care sa ma sune, in urmatoarea jumate de ora a batut toate etajele hotelului sa ma gaseasca, pana cand s-a intalnit cu un coleg de-al nostru care m-a sunat, ajuns la camera mi-am dat seama ca nici eu nu am cartela. Dupa inca cateva de minute de reprosuri reciproce(tu ai pierdut-o, ba nu tu, ba nu tuu) ne-am amintit ca lasasem cartela la receptie :P

8. Daca ar fi posibil ( ca in jocurile pe calculator ) sa parcurgi din nou o proba speciala care ar fi aceea si de ce?

Mi-ar place foarte mult proba Dangau pe asfalt si Vale Azugii pe macadam

9. Pe care din colegii din campionat l-ai alege ca si partener intr-o calatorie cu masina ?

Am calatorit mult cu multi din colegii din campionat, cu toti ma inteleg foarte bine si cu toti as avea calatorii placute!

10.Si la final, ce-ti doresti pentru 2010 ?

Pentru 2010 imi doresc sa strang bugetul necesar pentru a participa cu C2 R2 Max in CNR si la ceva etape externe, asta pe plan material, si pe plan sportiv imi doresc sa pot sa fiu mai profesionist si mai rapid ca in 2009