Lansarea echipajului Alex Filip-Bogdan Iancu

Astazi, intr-o locatie pe cat de inedita pe atat de inteligent aleasa , a avut loc lansarea pentru sezonul 2010 din Campionatul National de Raliuri , a echipajului Alexandru Filip (pilot)  – Bogdan Iancu ( copilot ) .

Lansarea s-a desfasurat in sala de conferinte a Clubului Fc Dinamo , amplasata in complexul de pe Sos. Stefan cel Mare . Alex Filip i-a avut alaturi de el la conferinta de presa pe trei dintre cei mai reprezentativi jucatori de la Dinamo : Marius Nicolae, Andrei Cristea si Gabriel Torje . Inainte de inceperea conferintei, jucatorii de la Dinamo au luat loc pe rand la volanul masinii de raliu , fiind placut impresionati de felul in care aceasta este construita si de felul cum suna cand este turata , chiar si pe loc .

La sfarsitul conferintei Alex Filip le-a oferit jucatorilor de la Dinamo cate o pereche de manusi de curse inscriptionate Citroen , el primind de la dinamovisti un tricou identic cu al lor, dar cu numele lui pe spate si numarul de concurs 79.

Alex va participa si in acest an tot in cadrul Grupei A pe micutul dar nervosul Citroen C2R2 . Spre deosebire de anul trecut cand a absentat de la prima etapa – desfasurata tot la Brasov – lucru care poate l-a costat titlul de campion national la grupa,  anul acesta echipajul 79 este inscris la Raliul Brasovului Tess .

Acest raliu este si prima etapa a Citroen Racing Trophy, cupa monomarca ce se desfasoara inca de anul trecut si in Romania si ale carei premii consistente reprezinta o tentatie pentru orice pilot .

Obiectivul pentru 2010 declarat de Alex este titlul de campion national al Grupei A si locul unu in cadrul Citroen Racing Trophy  . Deocamdata la prima etapa el va evolua pe acelasi Citroen C2 R2 cu care a participat si anul trecut, existand totusi sperante ca de la etapele urmatoare masina sa fie upgradata la specificatia MAX , fapt ce o va apropia ca si performante de puternicul Renault Clio R3.

Sponsorii care-l sustin si in acest an pe Alex Filip sunt : Orange, Citroen Romania , Michelin Romania, Computerland, Radcom, CozaAdvertising, Cefin, Converse si Colina Motors.

[nggallery id=3]