Lansarea oficiala a echipajelor Titi Aur-Karoly Borbely si Gergo Szabo-Levente Csegzy

Astazi, in cadrul “ Scolii de pilotaj Titi Aur” din incinta Romexpo a avut loc  lansarea echipajelor Titi Aur – Karoly Borbely si Gergo Szabo Levente Csegzy ,ultimii fiind castigatorii de anul trecut ai Campionatului National de Raliuri .

Revin cu mult entuziasm după un an de pauzǎ în competiţiile auto sportive, alǎturi de un nou copilot, Karoly Borbely, un bun prieten, dar şi un profesionist desavârşit. Am încredere cǎ aceastǎ nouă formulǎ se va uniformiza rapid, că vom intra în ritm şi, bineînţeles, că vom obţine rezultate foarte bune. Obiectivul nostru pentru aceastǎ ediţie este locul I, chiar şi în contextul economic dificil care şi-a pus amprenta şi în zona raliurilor. Acest lucru nu ne va împiedica însǎ sǎ nu fim la fel de competitivi, sǎ oferim spectacol celor care ne urmăresc cu pasiune an de an”, a afirmat multiplul campion – Titi Aur.

Noul echipaj va pleca la drum cu un Mitsubishi Lancer Evo IX, de grupa N, inchiriat de la Gergo Szabo , echipa acestuia urmand sa asigure si partea de asistenta a celor doua echipaje . Faţǎ de celelalte ediţii, maşina vine cu un design cu totul deosebit, unitar, care îi conferǎ o dinamicǎ excepţionalǎ la nivel vizual. „Am colaborat strâns cu specialişti în design pentru a lansa o maşinǎ la nivelul cerinţelor şi aşteptǎrilor unei competiţii de rang mondial. Suntem încântaţi de rezultatul obţinut, şi, farǎ modestie, cred cǎ o să facem impresie.” a mai declarat Titi Aur.

COSMOTE, cel mai dinamic operator de telefonie mobilǎ din România este partenerul oficial al echipajului Titi Aur – Karoly Borbely: Ceilalţi parteneri care vor susţine echipajul lui Titi în decursul celor 8 etape sunt: Jack Daniel’s, Nike, thegroup, Smailo şi DINASTY.

Designul echipajului Szabo-Csegzy este dominat de cel specific echipajelor Jack Daniels RT de anul trecut in timp ce designul lui Titi Aur-Karoly Borbely este dominat de sigla Cosmote , insa avem parte si de un artificiu ingenios,pe aripa stanga spate si portbagajul ambelor masini regasindu-se sponsorii principali inversati .

Aceasta asociere dintre sponsorii principali ai celor doua echipaje, Cosmote si Jack Daniels, va da nastere unei noi echipe : Jack Daniels Racing Team . Exista sanse foarte mari ca in aceasta echipa sa fie cooptati si Edwin Keleti si  Catalin Berari , totul urmand sa se clarifice in perioada premargatoare Raliului Brasovului .

Maine cele doua echipaje vor efectua o sesiune de teste pe o portiune de drum asfaltat ce va fi inchis , din jurul Mun. Curtea de Arges .

Credit foto: Claudia