Edwin Keleti si Victor Ponta – victoriosi la raliul Tara Barsei si campioni la grupa A


Raliul Tara Barsei a adus echipei Jack Daniel’s Rally Team bucuria victoriei prin Edwin Keleti si Victor Ponta si tristetea data de abandonurile a 2 echipaje: Gergo Szabo si Catalin Berari . 

Echipajul 99 – Edwin Keleti si Victor Ponta sunt deja campioni la grupa A, dupa 6 etape in Campionatul National de Raliuri in care au avut numai victorii.

Edwin Keleti: „ Numarul 9 ne-a adus numai bucurii”

„Evident ca suntem in al 9-lea cer de bucurie dupa aceasta a 9-a victorie consecutiva si dupa cucerirea titlurilor la grupa A si 2RM! A fost un sezon uluitor, in care totul a mers perfect: masina, pneurile Pirelli de competitie. Sponsorii si fanii ni s-au alaturat si au sprijinit efortul nostru sportiv. Ii multumesc in special lui Victor pentru daruire si profesionalism, dar si echipei tehnice care a pastrat masina parametri maximi! Ii felicit si pe Dany si Vlad care au fost intotdeauna foarte rapizi si ii doresc lui Alex revenire rapida pe probe. Sper ca prin rezultatele nostre campania de responsabilitate Jack Daniel’s  „Condu responsabil: nu bea la volan!”  sa fie un succes. ”

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell. 

Dupa ce vineri la Baneasa Rally Show, Gergo Szabo a scos cel mai bun timp si a dat un spectacol frumos in fata bucurestenilor, sambata, pe traseele raliului Tara Barsei pilotul de la Jack Daniel’s a abandonat spre sfarsitul zilei, dupa ce condusese in clasament pe toate probele.

Gergo Szabo si Levente Csegzy: „Am avut un ghinion teribil”

„Suntem la primul abandon tehnic. Masina a mers foarte bine pana acum, aveam timpi foarte buni si nu ne asteptam la asa ceva. Ne pare rau si pentru Bogdan si Sebi si il felicitam pe Vali Porcisteanu. Vor urma 2 etape foarte grele si competitive. Desi avem 83 de puncte si suntem pe locul 2, la distanta de 6 puncte de lider, suntem acum 4 echipaje cu sanse la titlu: Marisca, noi, Porcisteanu, Girtofan si poate chiar si Spitzmuller .  ”           

Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, , Boccardo Entreprise, Iony Piese Auto Sibiu, Wayteq, B.box, Cosmote, Nike, Julius Meinl.

Mihai Leu: „Tara Barsei a fost agonie si extaz pentru noi! Jack Daniel’s Rally Team este in continuare pe locul 1 in clasamentul general pe echipe, cu Edwin si Victor avem déjà campionii la grupa A! Abandonul lui Gergo ne-a intristat, dar asteptam ultimile 2 etape, care speram noi sa ne aduca si titlul de campioni ai  Romaniei!”

Jack Daniel’s Rally Team – „Condu responsabil: nu bea la volan!”

Jack Daniel’s Rally Team, aduce in 2010 mesajul sau de responsanbilitate, cu urmatoarele echipaje: Edwin Keleti si Victor Ponta  pe Renault Clio R3 Maxi Evo, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10,  Gergo Szabo si Levente Csegzy pe Mitsubishi Lancer EVO 9 si Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9. Lor li se alatura si Viorel Ivan si Gheorghe Dumitru la Cupa Dacia. 

Credite Foto: rallyphoto.ro Motormedia

Ana-Maria Pascaru

Comentarii

comentarii