In Raliul Brasovului, determinarea lui Manu Mihalache a fost pusa la incercare

Echipajul Manuel Mihalache/Janos Soos a batut ultima proba din cadrul Raliului Brasovului, avand diferentialul de la masina rupt. In aceste conditii echipajul s-a clasat in prima etapa a Campionatului National de Raliu pe locul al 4-lea, la o distanta de 0,9 secunde de podium.

 

Am plecat foarte motivat sa recuperez handicapul pe ultimele doua probe speciale, insa ultima proba, Poiana la Vale, s-a derulat cu “Sabia lui Damocles” deasupra capului. Diferentialul spate s-a rupt, existand riscul blocarii transmisiei spate in orice moment, ceea ce ar fi putut conduce la o iesire violenta in decor datorita vitezei cu care se parcurge speciala. Totul a functionat perfect pana la urma: pilot – copilot, masina, echipa de mecanici extraordinara, au schimbat in ultimul parc de service diferentialul spate in 9 minute, un lucru demn de notat si care ne-a salvat de la o penalizare. Sunt foarte bucuros ca am incheiat cursa pe un loc bun, cu victorie de proba speciala, astfel am putut sa le multumesc tuturor prietenilor care m-au sustinut in aceasta etapa, mai ales ca asta a fost la mine acasa, in Brasov.

 

Manuel “The Man” Mihalache s-a prezentat la Raliul Brasovului cu o masina personalizata cu numele tuturor prietenilor care l-au sustinut de-a lungul timpului si datorita carora pilotul a putut lua startul si in aceasta editie de campionat. Gestul este caracteristic pentru Manuel, un pilot foarte iubit de catre fanii curselor de raliuri si considerat a fi cel mai spectaculos pilot din campionatului national.

Decizia de a participa la cursa cu ajutorul prietenilor a fost un  experiment ce s-a nascut din dorinta lui Manuel de a demonstra relatia stransa pe care vrea sa o cultive cu toti sustinatorii sai, fie ei prieteni, fani sau parteneri. Pilotul crede ca intr-o astfel de relatie trebuie sa dea si el ceva inapoi, fie ca e spectacolul pentru fani sau ca e vorba de a se apleca asupra nevoilor sponsorilor si partenerilor.

 

Urmatoarea etapa de raliu va avea loc la Targu Mures, pe 6 – 7 mai, iar Manu “The Man” Mihalache este foarte increzator ca lista sa de prieteni va fi mult mai lunga pana la finalul campionatului.

 

Manuel Mihalache multumeste partenerilor Repsol, Lus Auto si prietenilor care i-au stat alaturi: Marian (Matu), Profesore, Tache, Jajj, Liviu, Arthur, Calin-Andreea, Cristi Ban, Cata, Gabi si nu in ultimul rand familiei.

 

credit foto: rallyphoto.ro