Jack Daniel’s Rally Team la raliul Clujului

Vineri şi sâmbătă, Jack Daniel’s Rally Team participă la Raliul Clujului, cea de a treia etapă din Campionatul Naţional de Raliuri.

 

Jack Daniel’s Rally Team şi mesajul său de responsabilitate socială: „Condu responsabil: nu bea la volan!” ajung şi în acest an la Cluj, unde, atât pe proba Super Specială de vineri de la Polus Center, cât şi sâmbătă, pe probele din zonele Gârbău, Râşca si Mărişel, vor oferi iubitorilor de raliuri un spectacol sportiv frumos. Cu 2 clujeni în echipă – Edwin Keleti şi Cătălin Berari – echipa Jack este pregătită de start şi de noi victorii.    

 

Edwin Keleti: La Cluj sunt acasă şi ca întotdeauna, îmi doresc să avem rezultate bune. Sper că traseul este bun, după zăpezile din iarnă şi că întreaga echipă va face un raliu frumos. Mă bucur că aducem şi la Cluj mesajul nostru de responsabilitate şi îi aşteptăm pe clujeni pe probe să ne susţină.

 

Gergo Szabo, campionul en titre al României: La Cluj va fi un raliu destul de greu. După două etape nu stau prea bine în clasament, deşi am câştigat la Târgu Mureş şi îmi doresc să câştig acest raliu.

 

Mihai Leu, Team Manager: Îi aşteptăm pe clujeni la proba super specială şi pe traseul raliului. Echipa noastră va fi prezentă şi în parcul de service de la Polus să se întalnească cu fanii.  Pentru toţi iubitorii de raliuri, dar şi pentru toţi cei care se află în trafic, noi spunem: “Condu responsabil: nu bea la volan! 

 

Raliul Clujului Starlubricants este a treia etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop.  Raliul se desfăşoară pe asfalt, pe o lungime totala de 274.6 kilometri si debutează vineri, 27 mai, ora 16:00 cu o paradă inclusă în „Zilele Clujului”. Aceasta are loc în zona Piaţa Unirii din Cluj. Parada va fi urmată de proba Super Specială de la Polus Center.

 

Despre Jack Daniel’s Rally Team:

Jack Daniel’s Rally Team, aduce in 2011 mesajul său de responsanbilitate, cu următoarele echipaje: Gergo Szabo şi Zoltan Kohler pe Mitsubishi Lancer EVO 9 şi Edwin Keleti şi Victor Ponta  pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la clasa 3, Cătălin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la clasa 19 şi Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9 la clasa 3. Lor li se adaugă echipajul maghiar Norbert Bereckzi şi Kozma Lazslo pe Citroën C2R2- Max la clasa 6. 

 

Credit foto: rallyphoto.ro