Norris Mageanu: Raliul Argesului nu se va anula!

Federatia Romana de Automobilism Sportiv a dat publicitatii urmatorul comunicat: „Avand in vedere raportul prezentat de catre presedintele Comisiei Nationale de Raliuri, din care reiese ca traseul Raliului Argesului nu este reabilitat integral datorita ploilor abundente, Biroul Federal al FRAS, in urma votului membrilor Comisiei de Raliuri, a consultarii unui sportiv reprezentativ si a angajamentelor organizatorului a luat urmatoarea decizie: Raliul Argesului, a patra etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 va fi anulat daca pana marti 14 iunie a.c. orele 19:00 nu se respecta graficul lucrarii de asfaltare angajat de organizator in fata Biroului Federal si a Comisiei de Raliuri. Acesta presupune ca pana marti sa fie remediate deficientele constatate la PS 3 si PS 5 (6) Aceasta decizie va fi luata de catre Biroul Federal si publicata pe site-ul Federatiei astazi in jurul orelor 20:00”.

 

Referitor la aceasta situatie, organizatorul competitiei, Norris Mageanu, a declarat: Vreau sa clarific situatia traseului de concurs din zona Transfagarasanului. Decopertarile din zona probelor PS 3 si PS 5 (cele care au atras atentia reprezentantilor federatiei) sunt facute in zilele de joi si vineri de catre echipele de asfaltatori si reprezinta lucrari care se finalizeaza in cateva ore. Nu este sub nicio forma de luat in calcul anularea Raliului Argesului, in cel mai rau caz se va scurta proba PS 4 cu un numar de aproximativ 10 km. Trebuie sa se tina cont ca s-a intervenit pe o suprafata de peste 60 de km liniari, pe un drum care nu a necesitat numai asfaltare ci si decolmatarea santurilor, reparatii ale podurilor si zidurilor de protectie, si multe alte lucrari. Ca de fiecare data cand vorbesc despre asta, multumesc din nou Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti pentru efortul si reusitele extraordinare.

 

Asteptam caravana raliului in liniste si cu bucurie, ne dorim ca toti cei care vor fi in weekend-ul care urmeaza alaturi de noi, piloti, copiloti, mecanici, spectatori, iubitori de motorsport in general, sa se simta extraordinar.

 

Orar de inchidere a circulatiei!

 

Vineri 17 iunie

 

Mateias: 16:27 (public), 16:47 (media)

 

Sambata 18 iunie

 

Vidraru: 10:04 (public), 10:24 (media)

Vidraru Lac I: 10:15 (public), 10:35 (media)

Capra I: 10:54 (public), 11:14 (media)

Capra II: 13:17 (public), 13:37 (media)

Vidraru Lac II: 13:42 (public), 14:02 (media)

 

Duminica 19 iunie

 

Rally Show: 11:00 (public), 11:25 (media)

 

Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family – materiale de construcții, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion și Jack Daniel’s.

 

Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si susținut de Directia Judeteana Arges pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

 

Raliul Argeșului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din RomaniaDirectiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.