Optimism pentru Raliul Argesului 2011

 

In asteptarea deciziei Biroului Federal al FRAS si al Comisiei de Raliuri, care trebuie sa hotarasca in aceasta seara daca Raliul Argesului va fi anulat sau nu datorita problemelor constatate in urma unei vizite in cursul zilei de duminica, organizatorul Hatters Motorsport a emis un buletin informativ in care sunt prevazute urmatoarele :

 

  • Secretariatul Raliului Argesului va functiona de miercuri 15 iunie, ora 8:00, si pana vineri (17 iunie) seara la Primaria orasului Campulung Muscel, Strada Negru Voda nr.127. Secretariatul secundar, stabilit la Poienari, Pensiunea „La Cetate”, va functiona sambata 18 iunie intre orele 8:00 si 16:00.

 

  • Organizatorul Raliului Argesului le sugereaza concurentilor sa isi programeze recunoasterile pe PS4 in dupa-amiaza zilei de joi 16 iunie.

 

  • In aceasta dimineata, reprezentantii organizatorilor au efectuat o vizita pe Transfagarasan pentru a verifica stadiul lucrarilor de refacere a suprafetei asfaltice. „Portiunile decopertate de pe PS 3 si PS 5/6, care au reprezentat obiectul raportului Presedintelui Comisiei de Raliuri sunt asfaltate in proportie de 80%, lucrarile urmand sa fie finalizate in urmatoarele ore. Sunt convins ca intrecerea va primi unda verde din partea Biroului Federal al FRAS si ca participantii la intrecere isi pot respecta programul pe care si l-au stabilit pentru aceasta competitie”, a declarat Norris Mageanu.