Start in Campionatul National de Raliuri si Cupa Dacia pentru Adrian Dragan

Sustinut de noi parteneri, Adrian Dragan, redactor sef al revistei “auto motor si sport” revine in Campionatul National de Raliuri intr-o noua formula competitionala, Cupa Dacia, cu o noua masina, si un nou furnizor de pneuri, Michelin. Dupa un an de pauza, Adrian Dragan si Valentin Bradateanu revin in Campionatul National de Raliuri in cea mai disputata competite monomarca, Cupa Dacia. Competitia, intrata in al cincilea an de existenta, se dovedeste prin cei 24 de concurenti anuntati, 15 deja prezenti la prima etapa, cel mai important vector de imagine al campionatului.

 

Echipajul “auto motor si sport” va concura pe o masina Dacia Logan, cu numarul 55, pregatita de Transilvania Motor Sport. „Pentru noi, sezonul 2011 este unul plin de noutati. Avem o noua masina, pneuri noi si parteneri care au inteles cat de important este pentru imaginea de brand asocierea cu o competitie sportiva. Suntem constienti ca nu va fi usor, motiv pentru care ne-am fixat ca obiectiv sa terminam toate cele noua etape ale sezonului”, a spus Adrian Dragan, inaintea primei etape a sezonului 2011.

Raliul Brasovului se va desfasura , vineri si sambata, pe traseul deja traditional Paraul Rece, Rasnov, Poiana Brasov, Babarunca si Cheia. In total, echipajul “auto motor si sport” va avea de parcurs 103,4 kilometri impartiti in 7 probe speciale. „Am fost placut impresionat de performantele masinii si de profesionalismul echipei Transilvania Motor Sport dupa testele de dinaintea acestei etape. Referitor la “debutul” in Cupa Dacia, trebuie sa recunosc ca este o experienta pe care mi-am dorit-o si care mi-a lipsit pana acum, pentru ca din punct devedere sportiv nimic nu este mai important decat sa te intreci in conditiile unui material de concurs similar, iar diferenta sa fie facuta doar de experienta si talentul celor implicati”, a mai adaugat Adrian Dragan, redactorul sef al revistei “auto motor si sport” .

 

Echipajul 55 este sustinut in sezonul 2011 de revista “auto motor si sport” si de partenerii: Unior, Austrotherm, SKF si Michelin Romania.

 

Foto : Rares Fetean | Rallymax.ro