Vali Porcisteanu si Dan Dobre isi doresc un start cu dreptul in CNRD 2011

Vali Porcisteanu si Dan Dobre iau startul in noua stagiune cu dorinta declarata de a-si continua ascensiunea din ultimele sezoane. Iar daca acest lucru va deveni realitate, atunci, la finele CNRD 2011 ar trebui sa-i vedem pe prima pozitie a ierarhiei absolute. Sigur, sarcina nu este deloc usoara, insa Vali si Dan sunt decisi sa depuna toate eforturile pentru a-si vedea visul cu ochii. Stam foarte bine din punct de vedere moral, avem un partener important, Valvoline, si asta ne da incredere. Sper sa facem o figura buna, sa ne clasam cat mai sus in clasamentele de etapa si sa terminam cat mai multe raliuri. Acestea sunt ingredientele care-ti permit sa obtii un loc bun la final de an, mai cu seama intr-o competitive atat de stransa cum este CNRD 2011, care are la start o multime de echipaje capabile sa castige etape si titlul”, spune Vali.


Dar, asa cum spun inteleptii chinezi, “orice drum, cat de lung, incepe cu primul pas”. De acest lucru sunt constienti Vali si Dan, pregatirea Tess Rally, etapa de debut a CNRD 2011, fiind caracterizata de minutiozitate. Masina este pusa la punct, iar dupa recunoasteri, Vali spune ca sunt pregatiti sa mearga la victorie: Traseul este foarte bun din punctul de vedere al suprafetei de concurs si ne va permite o evolutie la cel mai inalt nivel. Nu-mi ramane decat sa sper ca nu va ploua. Este mai ok asa atat pentru noi, cat si pentru spectatori”.


Optimismul lui Vali si Dan in ceea ce priveste intrecerea de la Brasov este alimentat de rezultatele foarte bune obtinute aici in ultimii doi ani. In 2009, ei au abordat cele doua treceri de pe Babarunca de pe prima pozitie si, dupa alte doua scratch-uri, s-au impus in fata lui Szabo. Un succes demn de retinut  pentru ca ei inregistrau prima victorie de etapa din cariera. Anul trecut, tot cele doua treceri de pe Babarunca trebuiau sa faca diferenta. S-a repetat istoria din 2009, astfel ca, Vali si Dan, care abordau aceste sectiuni competitive de pe locul doi au obtinut aceeasi pozitie si la finalul intrecerii.

 

Vali Porcisteanu si Dan Dobre le multumesc sponsorilor principali , Valvoline si Vallino, si colaboratorilor lor : Pirelli, Colina, Exedge, actioncamera.ro, Pilot Power Tuning, Corsig.