Echipajul nr 44 : Toader/Rogoz

Echipajul sibian Toader/Rogoz va lua parte la prima etapa de macadam a Campionatului National de Raliuri Dunlop, cea de la Sibiu, una dintre cele mai dure din tara. Etapa din 2010 a fost de bun augur pentru echipaj, acesta reusind sa termine raliul pe locul 5 la grupa A.

 

 

Toader Cristian: „Speram ca si in acest an echipajul Toader/Rogoz sa faca o figura frumoasa, iar la finalul raliului atat noi cat si sponsorii sa fim multumiti. Fiind prima etapa de macadam masina a trebuit sa fie reconfigurata si astfel nu am avut timp pentru a efectua teste sau verifica eventualele setari. In ciuda acestui fapt suntem increzatori ca totul va fi bine, si ne dorim ca vremea sa nu ne cauzeze probleme atat noua cat si celorlalti concurenti, pentru ca acest factor reduce din intensitatea spectacolului.

 

Nelu si-a facut temele, este o etapa care ii place, speram sa avem un ritm cat mai bun pentru a obtine un rezultat cat mai favorabil.

 

 

Echipajul cu numarul 44 multumeste mecanicilor (Oly, Andrei si Dan) pentru efortul depus, dar si sponsorilor care le sunt alaturi: Thrace Greiner, Greiner, Sigemo, Market Impex, Porsib, Smart Tools, Avanti, Big Prints si nu in ultimul rand prietenilor care ii sustin.

 

Credit foto : Rares Fetean / www.rallymax.ro