Valvoline este Sponsorul Principal al Vicecampionului Vali Porcisteanu in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011

Producatorul american de uleiuri si produse cosmetice auto “Valvoline”, prin distribuitorul sau oficial in Romania, Prista Oil Romania S.A., a semnat la inceputul lunii martie un contract de sponsorizare a Vicecampionului National – Vali Porcisteanu. Dupa experienta ultimei etape din CNRD 2010, cand echipajul Vali Porcisteanu – Dan Dobre a evoluat sub culorile Valvoline si a obtinut un onorant loc II, Prista Oil a decis sa continue parteneriatul cu acesta.

In 2011 miza creste, astfel incat atat competitorii cat si sponsorul tintesc – categoric – Locul I in Campionatul National de Raliuri al Romaniei. Evolutia lui Vali Porcisteanu va fi urmarita cu si mai mare atentie avand in vedere ca acesta va folosi numai produse Valvoline pentru masina sa de concurs, un Mitsubishi Evo IX, acest lucru urmand a-i imbunatati performanta.

Iata ce spune Vali Porcisteanu despre Valvoline intr-un interviu pe www.motorsportnews.ro: „Pe parcursul anului am avut cateva ghinioane, dar dupa jumatatea sezonului lucrurile au inceput sa mearga din ce in ce mai bine, iar finalul a culminat cu titlul de vicecampion national si cu un parteneriat impreuna cu Prista-Oil Romania, distribuitor oficial Valvoline, care ne-a bucurat si ne-a dat increderea ca impreuna putem fi un aliat puternic in lupta pentru titlu in 2011

Cristian LeonDirector Comercial Prista Oil Romania SA despre Vali Porcisteanu: „ Tinteste sus, tinteste pozitia de Campion National, iar noi il vom sustine logisitic, financiar si moral, prin acest lucru trebuie insa inteles ca nu vom face presiuni psihologice. Va castiga pentru ca este bun si pentru ca isi doreste foarte tare, nu pentru ca cineva ii cere clasarea pe prima pozitie .

In zilele de 8 si 9 aprilie 2011 va avea loc la Brasov prima etapa din CNRD 2011, prilej ce va fi folosit pentru a dovedi, inca de la bun inceput, parteneriatul de maxim succes semnat de cei doi. Vali Porcisteanu a efectuat miercuri 30 aprilie o sesiune de teste premergatoare acestui raliu iar aici puteti revedea  galeria foto si video.