Napoca Rally Academy anunta noi parteneriate

Napoca Rally Academy, campioana naţională la echipe, nu mai este demult o simplă echipă de raliuri. Oamenii care fac parte din cel mai complex proiect de acest tip din România, dezvoltat pe patru direcţii, competiţii sportive, conducere defensivă, şcoala de pilotaj şi acţiuni de responsabilizare socială, refuză să facă lucrurile altfel decât perfect!

 

În 2012, echipa campioană la raliuri, Napoca Rally Academy îşi uneşte forţele cu patru parteneri puternici.

 

Ne bucurăm că Banca Transilvania face din nou echipă cu noi. Prezența lor în motorsportul românesc este deja una de tradiţie, ceea ce nu poate decât să ne încânte şi să ne motiveze. Alături de Banca Transilvania am obtinut multe rezultate sportive notabile şi tot împreună ne dorim să păstram acest trend în 2012!” a declarat Bogdan Marișca.

 

Compania NOKIA a fost alături de noi anul trecut şi acest lucru s-a văzut, reuşind şi prin susținerea lor să caştigăm titlul la echipe. În acest an cei de la Nokia au luat decizia de a ne sprijini în continuare, lucru care ne consolidează încrederea de care avem nevoie pentru a ne apăra titlul.a completat Marco Tempestini. 

URSUS Fără Alcool păşeşte în Campionatul Naţional de Raliuri alături de Napoca Rally Academy.  „Faptul că cei de la URSUS au ales să promoveze prin intermediul nostru unul dintre produsele lor care nu conține alcool ne bucură foarte mult. Acest parteneriat se pliază perfect cu programul nostru de responsabilitate socială pe care echipa îl promovează.” a spus Bogdan Marișca.

 

Campaniile de responsabilizare socială din punct de vedere al conduitei în trafic au devenit de multă vreme o componentă importantă în cadrul proiectului Napoca Rally Academy. Reacţiile pe care le-am avut anul trecut în urma acestui tip de activităţi au fost foarte pozitive si ne-au motivat şi mai mult. Ne bucurăm foarte mult pentru încheierea acestui parteneriat cu unul dintre cele mai importante posturi de radio la nivel naţional şi sperăm ca împreună cu echipa Europa FM să reuşim să transmitem mesajele noastre către un număr cât mai mare de ascultători.„ a mai adăugat Marco Tempestini, pilot în cadrul Napoca Rally Academy.