Oltchim Râmnicu Vâlcea sustinuta de Motor AG, dealer BMW

Motor AG, cel mai performant dealer BMW din provincie, susţine campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, în vederea disputării dublei manşe din semifinala Ligii Campionilor. Motor AG este partener oficial al echipei de handbal începând cu anul 2011, susţinerea echipei având la bază pasiunea pentru performanţă, valoare definitorie pentru marca BMW.

 

În meciurile din cadrul grupei de calificare pentru fazele superioare din Liga Campionilor 2012, Motor AG a pus la dispoziţa echipei modele BMW pentru transportul oficialilor şi antrenorului Radu Voina, parteneriat care continuă până la finalul acestui an sportiv.

Echipa s-a calificat în semifinala Ligii Campionilor la handbal dintr-o grupă din care au mai făcut parte Buducnost (Serbia), RK Krim (Slovenia) şi Metz Handball (Franţa). În dubla manşă din semifinala Ligii Campionilor, Oltchim Râmnicu Vâlcea va întâlni echipa Győri Audi ETO (Ungaria). Meciurile se vor disputa după următorul program: meciul tur se va desfăşura pe 1 aprilie cu începere de la ora 18:00 la Râmnicu Vâlcea, iar returul va avea loc pe terenul echipei Győri Audi ETO, în data de 7 aprilie, cu începere de la ora 17:00.

 

Oana Manea, căpitanul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea: „Sunt convinsă că va fi o dublă manşă foarte bună pentru noi: formăm o echipă unită şi puternică, care nu se va lăsa uşor învinsă. De aceea, ne bucurăm că şi în acest an avem alături susţinerea suporterilor noştri, printre care şi echipa Motor AG, cu care împărtăşim aceeaşi dorinţă de performanţă. Pesonal, consider o motivare în plus faptul că cel mai nou şi sportiv model, BMW Seria 3 ne va fi “alături” în semifinale. Modelul este un favorit personal, mă regăsesc în agilitatea, forţa şi sportivitatea pe care o emană.

 

Ne bucurăm să primim aprecierea unei companii precum Motor AG, care ne recunoaşte meritele şi ne apreciază eforturile de a deveni şi de a ne menţine lideri, mai ales că multe dintre atributele BMW se identifică şi cu domeniul sportului: performanţă, leadership, sportivitate, anduranţă”, a afirmat Petre Berbecaru, Preşedintele Clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

 

Credit Foto: Florin Vitzman