Tess Rally Brasov 2012 – Porcisteanu conduce dupa PS1

Si norocul face parte din raliuri si cel mai norocos la Brasov a fost Valentin Porcisteanu care a reusit sa parcurga prima proba speciala a raliului in lungime de 10.4km in cele mai bune conditii meteo. Dupa startul campionului en-titre vremea s-a inrautatit, o ninsoare abundenta facand pilotii sa abordeze mai precaut proba.

Bogdan Marisca a oprit cronometrul la 6.05.4 ocupand locul secund la +12.3s in spatele lui Vali, iar Marco Tempestini a terminat proba cu al treilea timp la +48.9s fata de Porcisteanu. La ora 17.43 se va da startul in SuperSpeciala raliului in lungime de 1.2km si va avea loc pe strazile orasului Brasov.

One thought on “Tess Rally Brasov 2012 – Porcisteanu conduce dupa PS1”

  1. Noroc sau inspirat ? 🙂 Vali a plecat primul pe proba, in conditiile in care zapada inca nu-si facuse prezenta, dar a plecat cu gume de zapada ! Si a mers cu ''zapada'' pe ud ! Sa nu se fi gandit si ceilalti la asta ? Ca exemplu, Szabo se spune ca a mers cu gume de zapada pe aceeasi proba. Si a si prins zapada 🙂 In fine, sa le dorim tuturor pilotilor sa ramana maine pe drum, sa ajunga cu bine toti la finish si noi sa ne bucuram de spectacol, de pe margine !

Comments are closed.