Stiri de la FRAS

In luna martie FRAS a fost incheiat un prim contract de mediatizare pentru anul 2012, cu televiziunea “RomaniaTV” (RTV), care va promova competitiile FRAS in jurnalele de stiri sportive.

 

Dl. Stefan Vasile vicepresedinte al FRAS a inspectat traseul Raliului Timisoarei si a constatat deficiente pe doua probe speciale. Deficientele constatate trebuie remediate pana pe data de 20 aprilie a.c.

 

Precizare importanta pentru automobilele R4 !

 

In urma republicarii art. 260 din Anexa J FIA in data de 12 martie 2012, facem precizarea ca Nota nr. 6 din cadrul art. 4 al Regulamentului CNRD, aprobat la data de 06 martie a.c., se refera la modificarile impuse (obligatorii) prin fisa de omologare. Pentru inlaturarea oricarei posibile interpretari eronate, forma finala a notei 6 va fi :

 

6. Pentru automobilele din Grupa R trebuie respectate modificarile impuse obligatoriu in fisa de omologare fata de Grupa N (nu se accepta doar o parte din modificarile impuse iar restul sa ramana conform Grupei N).

Un automobil de grupa N care utilizeaza cel putin una din extensiile VR4, va fi incadrat la grupa R, ca urmare supunandu-se obligativitatii de la primul alineat al acestui articol.”

 

Via FRAS