Obiectivul BCR Leasing Rally Team pentru etapa de la Cluj este câştigarea raliului

Cea de-a patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri debutează în condiţii foarte bune pentru echipajele BCR Leasing Rally Team. La etapa precedentă, de la Bacău, Valentin Porcişteanu, liderul clasamentului general, deşi a luat startul cu o maşină mai puţin performantă, a obţinut victoria la clasa 3 şi locul 5 în clasamentul general.

Odată cu etapa de la Cluj, Vallino revine la bordul Mitsubishi-ului Lancer EVO10 R4. „Revin cu plăcere la Cluj pentru a noua oară consecutiv, etapă pe care am câştigat-o anul trecut, după o luptă spectaculoasă cu favoritul local, Bogdan Marişca. Am revenit la comenzile Mitsubishi-ului EVO10, cu care am câştigat primele două etape din 2012 şi pornim la drum cu gândul victoriei şi la păstrarea poziţiei de lider al clasamentului general după patru etape. Sperăm să ţină vremea cu noi toţi şi la această etapă şi să vedem pe marginea probelor cât mai mulţi spectatori, care vor avea parte de un show pe cinste.” – Valentin Porcişteanu

 

Raliul Clujului se va desfăşura în perioada 21-23 iunie 2012, pe o suprafaţă mixtă de rulare. Cu o lungime totală de 436 km, competiţia va fi disputată pe 10 probe speciale, cu o lungime de 124,65 km.