Raliul Aradului Atrium Mall – Documente oficiale

  • Observatori  ai FIA evalueaza competitia din 23-25 august, pentru introducerea in circuitul european a Raliului Aradului Atrium Mall
  • Se vor parcurge 146,6 de km in 13 probe speciale cu echipaje de deschidere de exceptie: primarul aradului Gheorghe Falca si Mihai Leu, organizatorul Raliului Aradului Atrium Mall.
  • Editia a 5-a a Raliului Aradului Atrium Mall readuce alaturi de organizatori partenerul primei editii.

 Conferinta-de-presa-Raliul-Aradului-Atrium-Mall-©-DARi0-34

Ambitiile Raliului Aradului Atrium Mall pot duce competitia aradeana incalendarul european in timp record. Insa nu e nimic intamplator. Desi cursa aradeana se afla abia la a cincea editie, an de an in precedentele desfasurari, organizatorii au adus ceva nou si spectaculos. Etape comune in campionatele romanesc si maghiar, cresterea numarului de probe speciale, invitati de exceptie, numar record de participanti, sunt atribute ale primelor 4 editii de raliu aradean ce dau o nota fireasca pasului din acest an.

 

Raliul Aradului Atrium Mall este raliu candidat pentru Cupa Europei de Raliuri. Oficiali ai FIA vor fi prezenti intre 23 si 25 august la Arad pentru a verifica respectarea rigorilor europene in desfasurarea cursei.

Investim mult pentru ca acest eveniment să-și atingă obiectivul, acela de a deveni etapă europeană. Raliul nostru este unul dinamic, județul Arad oferind, şi în acest an, noi zone în care se va concura a declarat primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falca, in conferinta de presa ce anunta Raliul Aradului Atrium Mall.

 

Implicarea primarului Gheorghe Falca in Raliul Aradului Atrium Mall nu se opreste aici. Acesta, impreuna cu Mihai Leu, organizatorul raliului, sunt doi dintre pilotii “forelighter”, ce vor “da tonul” competitiei de-a lungul celor 146,6 Km impartiti in 13 probe speciale.

 

De câțiva ani nu am mai participat la competițiile automobilistice și am considerat că Raliul Aradului Atrium Mall este o bună ocazie pentru a reveni” a declarat Mihai LeuPolitica pasilor mici, dar bine facuti, da roade la Arad. Sunt convins ca, in viitorul apropiat, posibil chiar din anul urmator, la Arad vom avea etapa din calendarul European de raliuri a mai adaugat Leu.

 

Raliul Aradului Atrium Mall va avea o desfasurare diferita primelor 4 editii. Astfel, shakedown-ul din apropierea localitatii Frumuseni va avea loc vineri 23 august, zi in care e programata si prezentarea oficiala a echipajelor participante, in fata Palatului Administrativ al Aradului. Intreaga zi de sambata 24 august e rezervata probelor speciale din judet , care au atras la Arad, an de an, piloti din Romania si Ungaria. Nu lipsesc din traseu specialele Conop si Nadas, printre cele mai frumoase trasee de macadam din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Duminica sunt programate doua superspeciale pe circuitul de karting din Arad,care vor fi transmire in direct pe posturile GSP TV si West TV regional, avand intercalata intre acestea o trecere peste speciala din Șiștarovăț.

 

Raliul Aradului Atrium Mall este deopotriva unul tehnic si unul de viteza, traseul este exceptional, iar calitatea drumurilor pe care se va rula este optima unui raliu de macadam” a declarat Ciprian Suarasan, organizator local.

 

Atrium Mall Arad revine in acest an in calitate de partener principal la Raliul Aradului. Dupa ce, in 2009, au facut impreuna primii pasi in Arad, Raliul Aradului si Atrium Mall doresc ca pasul din acest an sa duca spre europene. Avem acelasi public tinta, a declarat la AradCorina Stamate, manager al Atrium Mall, si dorim sa ridicam atractivitatea petrecerii timpului liber in Arad. Atat prin ceea ce oferim la Atrium Mall, important centru de “leisure and shopping” cat si prin sprijinirea Raliului Aradului Atrium Mall din acest an.

 

Raliul Atrium Mall este sustinut de Primaria municipiului Arad si Consiliul Judetean Arad, in calitate de partener oficial si de  Atrium Mall in calitate de partener principal, de Banca Feroviara, Kia prin Luk Motors Arad, Hotel Cismigiu, Ego, Selins, Dental Star Clinic, Vik Power, Rose Mary, Jonnie Walker, Ambasador, Shark, Stute, Galeria Real, Pic Flavours, Pma Invest, Elecon, Hai  in calitate de parteneri

 

Raliul Aradului Atrium Mall se va desfasura cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Politie Arad, ISU Arad, Serviciului Judetean de Ambulanta Arad, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Arad, Politiei Locale Arad, si a primariilor Lipova, Frumuseni, Conop, Taut, Sistarovat, Bata si Barzava. Parteneri media: GSP TV, www.autorally.ro, West Tv, Promotor, Clara Ilie PR agency, Auto Motor si Sport, Etiquette, Busssines Woman, The Marketer, Kiss FM.

 

Toate informatiile tehnice, stiri si rezultate pe www.raliularadului.ro

Regulament_particular

cerere_service 

cerere_inscriere_echipa

 

harta_micasafety