3,2,1…Ready…Go!

Pentru orice sportiv, un nou campionat reprezinta un moment aparte: o noua provocare, un nou inceput, sperante, vise si obiective. In aceasta situatie se gaseste si echipajul cu numarul 9, care asteapta cu nerabdare startul pe prima proba speciala a editiei 2013 a intrecerii interne, care va avea loc vineri dupa-amiaza. Si, chiar daca se spune ca este mai simplu sa ajungi in varful ierarhiei decat sa te mentii acolo, Alex.Filip si Bogdan Iancu isi doresc ca alaturi de partenerii lor sa reuseasca sa reediteze succesul avut in sezonul 2012.

Alex Filip 2013

Am pastrat aceeasi formula de anul trecut, in sensul ca de mentenanta masinii noastre Renault Clio R3 Maxi EVO se va ocupa Colina Motorsport, in dreapta mea se va afla pentru al 5-lea sezon consecutiv Bogdan Iancu si cu bucurie si mandrie vom evolua sub aceleasi culori, dat fiind faptul ca avem aceiasi parteneri ca si anul trecut.  Ma folosesc si de acest prilej pentru a multumi partenerilor principali Orange, BCR Leasing, Renault, Michelin si Mobil 1 prin Star Lubricants, partenerului media Intact Media Group, dar si partenerilor tehnici Hotel Hilton Sibiu, Sun Plaza, Nespresso si Colina Motorsport, a declarat Alex Filip.

 

Echipajul cu numarul 9 se declara pregatit atat din  punct de vedere tehnic, dupa sesiunea de  teste de doua zile de pe Valea Doftanei. Iar Alex Filip este in forma fizica excelenta, dupa antrenamentele specifice pe care le-a efectuat in intersezon, astfel ca asteapta startul cu incredere in fortele proprii. Reamintim, in cazul intrecerii de la Brasov vorbim de o competitie in care la ultima editie echipajul cu numarul 9 si-a  adjudecat nu doar succesul in disputa masinilor cu doua roti motrice si la Clasa 5, dar si prima victorie de proba speciala din palmares si locul 6 in ierarhia FIA. Firesc, Alex.Filip si Bogdan Iancu sunt constienti ca Brasovul este un raliu aparte, in care conditiile meteo te pot propulsa pe un loc fruntas sau te pot arunca in coada clasamentului, totul tinand foarte mult de inspiratia si de informatiile corecte de pe traseul de concurs, astfel incat alegerea pnurilor sa fie ideala. Sper ca vremea sa favorizeze prezenta pe probele speciale a cat mai multi spectatori, si-mi doresc ca in lumina farurilor suplimentare, pe proba de noapte, sa vad aglomeratie pe virajele drumului care urca spre Poiana Brasov, a incheiat Alex Filip.

 

Alex Filip si Bogdan Iancu sunt sustinuti in 2013 de Orange, BCR Leasing, Renault, Michelin si Mobil 1 prin Star Lubricants, partenerul media  Intact Media Group, si partenerii tehnici Hotel Hilton Sibiu, Sun Plaza, Nespresso si Colina Motorsport.