Inca un podium pentru Bacau Rally Team

Cu doar o etapa inainte de finalul Campionatului National de Raliuri, Bacau Rally Team reuseste sa anime lupta pentru clasamentul final rezervat echipelor. Un nou loc 3 la Raliul Iasiului a venit pentru echipa bacauana dupa ce aceasta reusea sa urce pe podium la etapa anterioara desfasurata in fata propriilor fani.

foto: Catalin Stoia - Simcat.ro
foto: Catalin Stoia – Simcat.ro

 

Echipajul format din Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu si-a mentinut forma buna aratata la Bacau si a reusit o noua victorie la clasa 5 si in competitia rezervata automobilelor cu doua roti motrice. “Suntem foarte fericiti pentru rezultat iar victoria ne motiveaza si mai mult pentru ultima etapa de la Harghita. Am muncit mult si rasplata a fost pe masura eforturilor depuse. Chiar daca sansele pentru victorie la clasa sunt foarte mici noi vom face tot ce va depinde de noi pentru aceasta. Felicitari colegilor de echipa pentru un nou podium si bun venit lui Alex Mirea alaturi de noi pe care il si felicit pentru podiumul de la doua roti motrice. Deja ne gandim la Raliul Harghitei unde vom avea nevoie de mult noroc.declara fericit Adrian Raspopa, la finalul Raliului Iasiului.

 

Dan Girtofan si Adrian Berghea si-au indeplinit obiectivul propus inainte de penultima etapa a campionatului, reusind sa urce pe podiumul clasei 2 si sa acumuleze puncte importante in economia clasamentului. “Ne bucura faptul ca am reusit sa avem un ritm bun la Iasi, ceea ce se traduce prin puncte importante in clasamentul general provizoriu. Ma bucura si faptul ca am putut sa ajutam echipa si impreuna sa obtinem un nou podium in Moldova. Speram sa reusim o evolutie buna si la ultima etapa din campionat, astfel incat la final sa fim pe podiumul rezervat echipelor.spunea Dan Girtofan.

 

Bacau Rally Team a avut in componenta un nou echipaj la aceasta etapa. Alex Mirea venea la Raliul Iasiului alaturi de un copilot mai putin obisnuit, Ovidiu Zaberca, pilot in Campionatul National de Viteza in Coasta. Cei doi au reusit sa castige clasa 9 si sa urce pe treapta a treia la clasa 2WD, contribuind cu puncte extrem de pretioase pentru echipa. “Rezultatul ma bucura foarte mult. Pentru ca prietenul si copilotul meu Dragos Despinoiu a avut niste probleme personale, l-am rugat pe Ovidiu sa mi se alature pentru aceasta etapa. Ii multumesc pe aceasta cale si sunt fericit ca prin rezultatele obtinute am putut sa ajut noua echipa din care am facut parte la Iasi.spunea Alex Mirea, proaspatul campion al Cupei Suzuki.   

 

Rares Tomita si Csegzy Levente au obtinut la Iasi locul secund la clasa 3, rezultat in urma caruia cei doi reusesc sa preia sefia clasamentului acestei clase. “Am avut un parcurs bun la Iasi si in urma rezultatului am trecut pe primul loc la clasa 3. Suntem foarte multumiti de prestatia noastra si speram ca la Harghita sa obtinem un rezultat bun, astfel incat la finalul sezonului sa fim campioni ai clasei 3.” incheia Rares Tomita dupa Raliul Iasiului.  

 

Bacau Rally Team este sustinuta in sezonul 2013 de Popasul Trebes, Comfert, Pambac, Mere de Itesti, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Onesti, Simba Invest, Omniasig, Sky Wellness, GoPro Romania prin xtremvideo.ro, Think Tank Photo Romania, si Centrul de Creatie si Productie Foton.