Napoca Rally Academy este pregatita pentru sezonul competitional 2014

Un nou sezon din Campionatul National de Raliuri Dunlop incepe, in acest weekend, cu Tess Rally Romtelecom. In total, in 2014, vor fi sapte etape in competitia interna, o competitie in care Napoca Rally Academy si-a propus sa se lupte pentru titlul pe echipe cu echipajele Marco Tempestini/Lucio Baggio, Simone Tempestini/Dorin Pulpea, Bogdan Marisca/Marc Banca si Alex Mirea/Dragos Despinoiu.

NRA 2014

Marco Tempestini si Lucio Baggio vor lua startul in competitia interna cu modelul Ford Fiesta R5, obiectivul fiind o clasare in top trei la finalul sezonului 2014. 

 

Simone Tempestini si Lucio Baggio vor lua startul la etapele din Romania cu un model Peugeot 207 S2000, intentia fiind ca in ultima parte a sezonului sa schimbe acest model cu noul 208 T16, omologat abia in luna martie a acestui an. 

 

Bogdan Marisca va lua startul in acest sezon cu un copilot nou, Marc Banca, si cu modelul Subaru Impreza R4. “Vom merge cu Subaru cel putin la primele doua etape, dupa care planul este sa continuam cu Skoda Fabia S2000 pentru restul anului. Voi avea in dreapta si un copilot nou, foarte tanar, si din acest punct de vedere continui filozofia echipei NRA de a promova tinerii in acest  fenomen. Sunt sigur ca acomodarea cu Marc Banca se va face rapid si ca vom avea rezultate bune impreuna”, a spus Bogdan Marisca.

 

Una din noutatile din cadrul echipei Napoca Rally Academy este includerea in cadrul echipei a echipajului Alex Mirea/Dragos Despinoiu, care va concura cu un model Dacia Logan. “Ma bucur ca anul acesta vom merge in cadrul echipei Napoca Rally Academ pentru ca eu cred ca este cea mai frumoasa echipa din campionat. Am acceptat aceasta provocare pentru ca sunt sigur ca pot sa ajut echipa in incercarea de a castiga anul acesta titlul national. Obiectivul nostru este sa ne luptam pentru titlu si in Cupa Dacia si voi face totul pentru a-l atinge”, a spus Alex Mirea.

NRA 2014 1

Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua startul anul acesta cu modelul Citroen C2 R2 Max, acelasi cu care concureaza si in Junior ERC. Prioritatea pentru juniorii NRA ramane Campionatul European si in Romania vor lua startul doar la etapele care nu se suprapun cu programul international. “NRA mi-a oferit sansa de a concura in Campionatul European si pentru noi acesta este cel mai important lucru. Vom participa la etapele din Romania pentru a acumula cat mai multi kilometri posibili cu noua masina. Desigur imi doresc sa ma lupt la fiecare raliu pentru un loc pe podium, dar planurile noastre de viitor sunt legate mai mult de Junior ERC acum”, a spus Florin Tincescu.

 

Danny Ungur, campionul clasei 11, si Vlad Cosma vor avea in 2014 un program redus in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Vlad Cosma va face echipa cu Eugen Rotaru pe o masina cu tractiune pe doua roti, iar Danny Ungur si Toni Avram vor participa cu Subaru Impreza R4.