Titi Aur se alătură BCR Leasing Rally Team la Harghita Rally

  • Multiplul Campion Naţional de Raliuri va pilota un Mitsubishi Lancer Evo X
  • Copilotul lui Titi Aur va fi Karoly Borbely

Titi Aur

BCR Leasing Rally Team este onorată să anunţe participarea marelui Campion al României – Titi Aur – la ultima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri 2014, Raliul Harghitei. Titi va concura pentru BCR Leasing Rally Team alături de navigatorul Karoly Borbely, membru al echipei încă de la începutul acestui sezon, cu care Titi a mai participat în CNR în 2011 şi 2010. Maşina cu care vor lua startul la Raliul Harghitei este un Mitsubishi Lancer Evo X, de clasa 3.

 

Este o mândrie pentru noi să-l avem în echipă pe Titi Aur, cel mai titrat pilot din istoria competiţiilor de raliu din România. El va concura la clasa 3, la care participă şi actualul campion naţional – François Delecour. Desigur că, dat fiind faptul că Harghita este ultima etapă din acest sezon, rezultatul lui Titi Aur nu va aduce modificări în fruntea clasamentului final al acestei categorii, însă pentru BCR Leasing Rally Team poate aduce puncte în clasamentul pe Echipe.” a declarat Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motorsport, compania care asigură managementul sportiv şi tehnic al BCR Leasing Rally Team.

 

De opt ori Campion Naţional de Raliuri şi cu un palmares de invidiat, cu 49 de raliuri câştigate, Titi Aur s-a dedicat în ultimii ani şcolii sale de conducere defensivă si pilotaj, însă nu s-a putut ţine departe de raliuri, participând în mod frecvent la curse ca deschizător şi, uneori, în calitate de concurent.

 

Este o plăcere pentru mine să revin în campionat, chiar dacă în aceste momente sunt prins cu programul meu extra-competiţional. Nu pot să ascund faptul că mă bucură această revenire ca pilot de curse şi voi face tot posibilul să obţin un rezultat bun la Harghita. Va fi destul de greu pentru că vin după o pauză competiţională destul de lungă, de peste doi ani, dar voi încerca, cu siguranţă, atât pentru BCR Leasing Rally Team cât şi pentru fostul/actualul meu copilot Karoly Borbely, care îmi este şi prieten. a adăugat Titi Aur.

 

Suntem încântaţi să avem în componenţa BCR Leasing Rally Team un pilot cu calităţi sportive şi umane unamim recunoscute, al cărui obiectiv, excelenţa, coincide cu valorile pe care compania noastră le cultivă şi le promovează. Bun venit în echipă şi Succes la Harghita! adeclarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

 

BCR Leasing Rally Team este susţinută în 2014 de BCR Leasing, Omniasig, Mobil 1 – prin Star Lubricants, Colina Motorsport, Pirelli, Dolce Sport, Energobit, Veteco, Frontline Combo, Borsec, Defi, Pigna, Biosafe, Kristal Glamclub, Autocar Service.

 

Raliul Harghitei va avea loc în perioada 26-27 septembrie, pe macadam, fiind ultima etapă rămasă de disputat din actualul sezon al Campionatului Naţional de Raliuri al României. Concurenţii vor avea de parcurs 10 probe speciale, pe parcursul a 129.58 km., dintr-o lungime totală a raliului de 415.63 km. Raliul Harghitei  va avea coeficient 1.