Pro-X – alaturi de Manu Mihalache si Dan Girtofan la Tess Rally 44

Informatiile meteo de la acest moment indica temperaturi pozitive; zapada s-a topit in arhivele unei ierni deja plecate;  batalioane de pasari isi incep ziua cu interminabile triluri; de undeva, de foarte sus, cad firimituri de caldura, care nu ne satura, dar ne alina dorul de soare. Am putea spune ca este primavara! Sau ca Pro-X aduce in lumina produsele de sezon! Sau ca incepe Campionatul National de Raliuri! Toate cele trei variante sunt corecte. Cum, de altfel, la fel de corect este si faptul ca Pro-X isi continua aventura in spectaculoasa lume a raliurilor. Un proiect important pentru compania brasoveana, care, alaturi de pilotul “de casa” Manu Mihalache, incearca sa dea culoare spectacolului automobilistic de la sfarsitul acestei saptamani: “Tess Rally 44”.

(C)Dan_STRAUTI (2)

Mai mult, Pro-X este onorata sa anunte un nou parteneriat cu Campionul National din 2007, Dan Girtofan, pentru intregul anul competitional 2015. Talentul, consecventa si dorinta de reusita a celui mai titrat pilot brasovean din ultimii ani sunt valente comune, care au facut si din Pro-X un lider national in domeniul produselor de intretinere si cosmetica auto. Astfel, o poveste de succes nu poate fi sustinuta decat de un proiect de succes.

(C)Dan_STRAUTI (1)

Intentia declarata a celor de la Pro-X nu este doar promovarea unui brand romanesc, ci acordarea unui suport real sportului de performanta, totul pornind din pasiune pentru competitie.

 

Pro-X este alaturi de echipajele Manu Mihalache/ Jancsi Soos si Dan Girtofan/ Tudor Marza si ii invita pe fanii acestora pe probele din cadrul celui mai popular raliu din Romania.