Tess Rally 44 – Conferinta de presa

Joi, 26 martie, a avut loc la Hotel Aro Palace din Brasov conferinta de presa premergatoare Tess Rally 44, etapa de debut a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2015.

 

La conferinta de presa au participat pilotii Dan Girtofan, Edwin Keleti si Marco Tempestini, presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, domnul Norris Mageanu, reprezentanti ai partenerilor Tess (Gelu Dumitru) si Lubexpert Romania (Gelu Matau).

 

Alaturi de acestia, a luat cuvantul si domnul Ciprian Bucur, Viceprimarul Municipiului Brasov, Col. Dan Strauti (Brigada Mobila de Jandarmi Brasov), Col. Stelian Rechitean (ISU Brasov), Comisarul Sef Ionel Onasa (Politia Rutiera Brasov) si Bela Stoica (presedintele clubului organizator Auto Blic).

conferinta de presa

 

Surpriza conferintei a fost data de prezenta noilor ambasadori ai Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, Roxana Ciuhulescu si Ovidiu Lipan Tandarica. “Ne dorim sa avem alaturi de noi sportivi reprezentativi pentru Romania si vedete ale show bizz-ului romanesc, persoane care atrag media. Pe parcursul sezonului veti vedea mai multe personalitati cum sunt Roxana Ciuhulescu si Ovidiu Lipan Tandarica, primii ambasadori ai federatiei. Multumesc organizatorilor, oficialitatilor locale, sportivilor si sper ca peste doua zile sa ne vedem cu cu totii cu zambetul pe buze la festivitatea de premiere.” a declarat presedintele FRAS, Norris Mageanu.

 

Ne dorim sa facem un rezultat cel putin la fel de bun ca si anul trecut, atunci cand am urcat pe podium alaturi de Adrian Berghea. Sunt afectat de disparitia lui dintre noi si vom merge anul acesta si pentru el.” a declarat Dan Girtofan (Skoda Fabia S2000), Skoda Romania.

 

Ne dorim ca spectatorii sa fie in numar mare pe marginea probelor, mai ales ca aceasta editie a “Monte Carlo de Romania”, cum este numit Raliul Brasovului, va avea parte de vreme mai normala. Anul acesta, focalizarea echipei va fi pe participarea juniorilor Simone Tempestini si Florinel Tincescu in campionatele mondiale si europene.” a declarat Marco Tempestini (Ford Fiesta R5), Napoca Rally Academy.

 

Este un sezon extrem de important pentru noi iar lupta alaturi de sportivi de calibrul celor prezenti la start ne onoreaza. Ca orice sportivi de performanta, ne dorim sa mergem tot mai sus, asa ca ne-am asumat dorinta de a ataca anul acesta titlul suprem.” a declarat Edwin Keleti (Ford Fiesta R5), BCR Leasing Rally Team.

 

Organizatorul a tinut sa multumeasca autoritatilor locale in frunte cu Primaria Brasov dar si sponsorilor Tess si Lubexpert Romania care sunt de multi ani alaturi de Tess Rally.

 

Noriss Mageanu a mentionat si faptul ca Dunlop, producatorul de anvelope de top la nivel mondial, isi reafirma sustinerea fata de competitia interna de profil prin agrearea contractului de parteneriat si cu noua conducere aleasa a FRAS. Acesta reprezinta al noualea an consecutiv cand Dunlop da numele Campionatul National de Raliuri.