Patru la general, unu la clasa trei pentru Manu

Iata-ne intorsi acasa dupa Raliul Moldovei Bacau, cea de a patra etapa a campionatului national de raliuri Dunlop si cea de a doua desfasurata in acest an pe macadam.

 

Cu siguranta nu a fost un raliu usor, noroiul si bolovanii punandu-ne mari probleme (au fost momente cand m-am simtit ca pe Crinti), dar cu toate acestea am reusit un rezultat extrordinar  tinand cont de masinile aliniate la start. Am luptat sa ne mentinem in fruntea clasamentului clasei trei, lucru care ne-a iesit dupa victoria de la Bacau si mai mult decat atat am obtinut al patrulea loc in clasamentul general al intrecerii. Jancsi a fost ca de fiecare data la inaltime, batrana doamna ne-a suportat in cele doua zile, desi puntea fata nu era perfect refacuta dupa cursa de la Arad, si uite ca totusi am reusit pentru a doua oara in sezonul 2018 sa ne clasam pe patru la general si pe unu la clasa trei.

Nu am luat inca startul la Harghita de cand s-a trecut la asfalt, dar avem incredere ca va fi o etapa orcanizata ca la carte. Speram ca anul acesta comunicatiile sa fie asa cum trebuie pentru ca toate probele sa se desfasoare in conditii optime si spectatorii sa savureze fiecare trecere a noastra, pentru ca suntem pregatiti sa le oferim un spectacol pe cinste”, a declarat Manu Mihalache

 

Raliul Harghitei se va desfășura în perioada în perioada 13 – 14 iulie, din programul raliului facand parte deja traditionalele probe Lueta, Valeni si Sanpaul. Raliul va debuta joi seara, in 12 iulie, cu startul festiv, urmand ca in zilele de vineri si sambata sa se desfasoare shakedownul si dele 12 probe speciale.

 

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut in sezonul 2018 de catre NGK Spark Plugs, ProX Produse de cosmetica si intretinere auto, Gatmo Motorsport si M2Service.