Start in cea de a patra etapa a CNRD pentru Manu Mihalache

Dupa un loc secund obtinut la Arad cu peripetii, probleme tehnice si o usoara iesire in decor, astazi incepand cu orele 14.30 debuteaza Raliul Moldovei Bacau, cu sesiunea de shakedown ce va avea loc pe raza localitatii Lespezi. 20.30 este ora la care va avea loc startul festiv din Piata Tricolorului, iar inainte de acesta vom fi prezenti in acelasi loc pentru sesiunea de autografe.

Manu Mihalache: Am avut mici probleme la Arad, dar cu toate astea am reusit sa urcam pe a doua treapta a podiumului Clasei 3. Suntem liderii acestei clase si avem de gand sa mentinem aceasta pozitie, mai ales ca Bacaul este o etapa frumoasa care ne place foarte mult. Desi am abandonat de fiecare data cand am participat la acest raliu, trebuie ca ginionul sa se fi spart si sa avem o evolutie buna. Am remediat problemele pe care le-am avut la etapa trecuta si suntem pregatiti sa dam piept cu macadamul bacauan, sperand totodata sa ca prognozele meteo sa nu se adevereasca si sa nu avem probleme cu desfasurarea cursei datorita precipitatiilor abundente care se anunta.

 

Jancsi Soos: Revenim cu drag la Bacau, ne plac probele desi sunt cu o suprafata destul de dura, dar cursele sunt curse si vrem sa ne facem treaba cat mai bine la acest sfarsit de saptamana.

 

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut in sezonul 2018 de catre NGK Spark Plugs, ProX Produse de cosmetica si intretinere auto, Gatmo Motorsport si M2Service.