Adrian RĂSPOPA absentează motivat de la Raliul Sibiului

Adrian RĂSPOPA nu va participa la editia din acest an a Raliului Sibiului, cea de-a treia etapa a Campionatul Național de Raliuri Betano.

Am luat hotararea să nu participăm la Raliul Sibiului datorită programului meu extrem de încarcat din această lună. Îmi pare foarte rau mai ales ca Raliul Sibiului este din nou etapă de macadam în acest an fiind totodată și suprafata de concurs pe care ma simt cel mai bine. După etapa de viteză în coastă 2, Trofeul Valea Uzului, abia încheiat în weekendul care a trecut, am început pregătirile pentru Turul Colinelor, etapa de șosea care face parte din calendarul Federației Române de Ciclism și care va avea loc în perioada 29-30 august în județul Bacău. Voi încerca însă să fiu prezent la Raliul Iașului, alături de Cosmin DIACU, unde este posibil să alergăm la volanul unei Skoda Fabia R5 și unde îmi doresc să obținem un rezultat bun.” declara Adrian RĂSPOPA.     

 

Cătălin GRIGORIU este cel care va lua startul cu modelul Ford Fiesta R5 la Raliul Sibiului pusa la dispozitie de OMEGA Motorsport principalul susținător al celor două echipaje.

 

Raliul Sibiului se va desfășura în perioada 14-15 august și va avea o lungime de 101,90km împarțiți in 9 probe speciale.

 

 

Adrian RĂSPOPA, este în acest an ambasadorul în motorsport al proiectului de infrastructură rutieră Autostrada Brașov – Bacău A13 și are un parteneriat încheiat cu Fundația Pădurea de Mâine.