Deasupra tuturor

Cu o lungime de peste cinci kilometri, Cupa Pandurii Gorj reprezinta cel mai lung traseu din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Amplasat pe DN67C intre Novaci si Ranca, zona se afla intr-o permanenta expasiune din punct de vedere turistic datorita Transalpinei, cel mai inalt drum rutier din Romania care ajunge la altitudinea maxima de 2145 metri.

 

Traditia curselor organizate aici, dar si vremea frumoasa din acest sfarsit de saptamana a atras un numar foarte mare de spectatori la cele doua etape deasfasurate vineri si duminica. Catalin Cismaru si-a continuat ofensiva catre un nou titlu de campion national si la finalul zilei de vineri, dupa victoriala GrupaN, el devenea liderul clasamentului general dupa cele XIII etape desfasurate pana in prezent.

 

A fost o zi perfecta pentru mine. Este a cincea victorie consecutiva la Grupa N si acum am devenit lider si in clasamentul general, acesta fiind obiectivul principal stabilit la inceputul sezonului. Am reusit alaturi de coechipierii mei de la AFS Rally Team sa ne clasam din nou pe podium si vreau sa-i felicit pentru evolutiile lor de astazi.” a spus Robot la finalul zilei de vineri.

 

Duminica, in a XIV-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, pilotul bucurestean a ocupat a treia pozitie a podiumului, la capatul unei lupte foarte stranse, in care ocupantii primelor trei locuri s-au aflat intr-un ecart de doar jumatate de secunda.

 

Vreau sa le multumesc in mod special tuturor spectatorilor aflati pe marginea probei. Acestia m-au aclamat si incurajat in aproape orice viraj si sper eu ca i-am multumit prin evolutia mai spectaculoasa pe care am avut-o in antrenamente. Din pacate astazi am evoluat cu niste pneuri putin mai uzate iar acest lucru s-a simtit. Raman in continuare lider dupa cele 14 etape desfasurate pana in prezent iar acest lucru ma multumeste.a declarat Catalin Cismaru la finalul etapei de duminica.

 

Din editia 2011 a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop au mai ramas de disputat cele doua etape de la Rasnov, care vor avea loc in perioada  01-02 octombrie. Catalin Cismaru va lua startul din postura de favorit, el putand sa-si treaca in cont al doilea titlu de campion national din cariera daca se va impune la capatul celor doua zile de concurs.

 

Robot va concura pe acelasi Mitsubishi Lancer Evo 9 de Grupa N multumita sponsorilor sai din acest sezon: BRD-Groupe Societe Generale, Loteria Romana, Oscar Downstream, Romtam Construct,  Carrefour, Stanbox, Pandurii Targu Jiu si a sponsorului echipei AFS Rally Team: Andre`s Fast Service. 

 

Credit foto: Stefan Bejenaru