Trofeul Sinaia la a patra editie

Cea de a IV-a ediţie a Trofeului Sinaia Forever, în cadrul căreia s-au desfăşurat etapele a VII-a şi a VIII-a din Campionatul Naţional de Viteza în Coastă Dunlop 2012, s-a încheiat odată cu campionatul de anul acesta, iar Trofeul Sinaia a fost câştigat de Paul Andronic, la volanul unui Mitsubishi EVO 9.

 

Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia, a urcat de două ori pe podium, câştigând locul III la Automobile Diesel şi la clasa H4, pe o Skoda Fabia RS TDI. În cele două clasamente podiumul  a fost ocupat de Andrei Mitraşcă – locul II şi Bogdan Ungureanu pe locul I.

 

În etapa a VII-a au concurat 69 de piloţi, iar în clasamentul Open locurile au fost ocupate astfel: locul I Paul Andronic, urmat de Horia Lucien şi Lucian Răduţ. În etapa a VIII-a s-au întrecut 66 de piloţi, iar  pe primul loc s-a clasat Traian Negru, urmat de Daniel Onoriu şi de Lucian Răduţ.

 

În ambele etape domnul Calin Popescu Tariceanu, a concurat şi a câştigat locul II, pilotând o maşină istorică, Lancia Fulvia.

 

Primăria oraşului Sinaia şi Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest eveniment, respectiv forţelor de ordine şi voluntarilor pentru siguranţa traseului, piloţilor şi mecanicilor din echipele tehnice pentru numeroasa participare, oficialilor FRAS pentru buna colaborare în desfăşurarea celor două etape şi în special spectatorilor şi locuitorilor de pe traseul de concurs.

 

De asemenea, le mulţumim şi celor care ne-au fost alături, ca de fiecare dată: Serviciul de Ambulanţă Sinaia, Poliţia Sinaia, Poliţia Locală, SC Sinaia Forever, BIS Protect Group SRL, Detaşamentul de Pompieri Sinaia, Detaşamentul de Jandarmi Sinaia şi hotelierilor care au oferit cazare.

 

Vă aşteptăm la Sinaia, pe 15 decembrie, la Gala Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.