O poveste despre prietenie, predictii si cea mai rapida masina Dacia Logan

Trofeul Sinaia, desfasurat in weekendul 20-21 iulie s-a bucurat de o participare numeroasa atat din partea publicului, cat si din partea pilotilor. Cei doi vechi prieteni Bogdan Rusea si Alex Mirea au facut inca de vineri predictii cu privire la timpul maxim pe care il vor obtine, dovedind ca pilotajul ar putea fi o stiinta destul de exacta. Postarile peFacebook cu concurenta la sutimi de secunda, povestile despre prietenie si rivalitate, predictiile, pozele si filmele in timp real au tinut sutele de fani conectati la emotia de pe teren.

 

Bogdan Rusea a reusit un timp 2:09:648 in prima urcare, dar impulsul si nerabdarea si-au spus cuvantul si l-au facut sa ia startul anticipat cu 8 miimi de secunda ceea ce i-a adus o penalizare de 5 secunde. Cursa s-a incheiat cu locul 2 la clasa H1 la Trofeul Sinaia.

 

Dacia Logan preparata la Serus si sponsorizata de Total Romania SA si Safety Broker ramane cea mai rapida masina a clasei H1. In spatele acestei performante se afla nu numai un model de masina accesibil si adaptabil oricaror cerinte, dar si o echipa loiala si bine pregatita care de mai bine de doi ani testeaza si inoveaza permanent.

 

Marius Amir, director zonal de vanzari Total Romania SA ne-a declarat: “Ne bucura aceasta noua performanta a lui Bogdan. Inca o data am vazut cat de mult conteaza tehnica, concentrarea si precizia fata de caii putere. Nu e nicio mirare ca duratele pe care le prevede, le realizeaza.”

_DSC5422_zpsd33a0a5f

Viorel Vasile, director Safety Broker SRL: “Felicitari echipei Serus Racing Club! Nu numai ca Dacia Logan concureaza lejer cu orice marca in clasa sa, dar este mereu vedeta grupei. Noua, celor din asigurari, ne plac in special siguranta si performanta constanta cu care Bogdan Rusea ne-a obisnuit.”

 

Bogdan Rusea, Serus Racing Club: A fost un weekend grozav, spectaculos. Multumesc sponsorilor Service Auto Serus, Total Romania SA, Safety Broker pentru sprijinul lor constant si tuturor spectatorilor si prietenilor echipei noastre. M-au intrebat multi despre duelul cu Alex Mirea de pe Facebook. E un bun prieten care ma ajuta sa ma autodepasesc si alaturi de care efortul concentrat e distractie. Si ca sa mai dezvalui inca ceva despre el: si Alex a obtinut in trecut performante alaturi de o masina marca Dacia Logan, deci avem multe in comun. Dacia Logan este pentru multi piloti o masina capabila, pe care sa inveti si sa te perfectionezi.