Podium cu gust amar pentru Cosmin Dragnea

Dupa trei clasari consecutive pe locul doi al Grupei A si o victorie in ultima runda a Campionatului National de Viteza in Coasta, Cosmin Dragnea lua startul la etapa de la Sinaia mai optimist ca niciodata, dorindu-si sa treaca pe primul loc in clasamentul general al grupei. Din pacate, o defectiune tehnica l-a obligat sa piarda secunde pretioase pe circuitul urban din statiunea montana, unde s-au implinit 101 ani de la deschiderea faimosului Casino, Cosmin vazandu-se obligat sa se multumeasca cu locul al treilea la finalul intrecerii.

 Cosmin Dragnea - Trofeul Sinaia 2013

Plec de la Sinaia oarecum cu un gust amar. Toti cei din jurul meu au incercat de-a lungul timpului sa ma pregateasca pentru victorie, insa niciodata nu poti accepta foarte usor ca o piesa sa cedeze din senin,” povesteste Cosmin Dragnea.

 

Totul incepuse foarte bine in calificari, cand a trebuit sa ma adaptez la noile setari ale masinii pentru acest traseu.” a continuat Cosmin, care s-a clasat pe locul al treilea la Grupa A in Trofeul Sinaia desfasurat weekendul acesta pe traseul din celebra statiune de pe Valea Prahovei.

 

Desi eram determinat sa fortez pentru a trece la conducerea Grupei A, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, cum s-ar zice. De fapt, totul a inceput pe la jumatatea primei manse de concurs, cand unul dintre diferentiale a cedat. Am coborat in parcul de service unde echipa de asistenta tehnica a lui Lucian Radut, carora le multumesc si pe aceasta cale, a facut minuni, inlocuindu-l cu unul de rezerva in mai putin de 15 de minute.

 

Intre timp si-a facut aparitia si ploaia, care chiar daca nu a tinut prea mult a reusit sa ne dea planurile peste cap pentru ca cel de-al doilea diferential era setat pentru asfalt uscata explicat Cosmin Dragnea momentele cheie din acest weekend de la Trofeul Sinaia.

 

Urmeaza o pauza de aproximativ sase saptamani pana la urmatoare etapa de viteza in coasta de la Campulung, perioada in care Mitsubishi-ul Lancer Evo VII va suferi o revizie mai amanuntita. „Dupa acest mic pas inapoi nu-mi mai ramane alta optiune decat cea a atacului. Voi face tot ce tine de mine pentru a obtine prima pozitie la Grupa A in etapele care au mai ramas de disputat a mai adaugat Cosmin Dragnea.

 

Cosmin Dragnea este sustinut in Campionatul National de Viteza in Coasta de Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre`s Fast Service. 

 

Credit foto: RallyZoom.ro