Obiective indeplinite pentru Shark Racing la Trofeul Teliu

Desfasurat in weekendul abia incheiat pe un traseu in lungime de 3,55 kilometri pe drumul ce leaga Brasovul de Buzau, Trofeul Teliu s-a dovedit o etapa la care pilotii Shark Racing au iesit la rampa. Daca Gabriel ENE s-a impus categoric la clasa H3, cu un avans confortabil in fata rivalilor sai, Alex MIREA a impresionat cu evolutia sa, clasandu-se la final pe locul 6 in clasamentul general si pe doi la clasa H2, la capatul unui duel captivant cu adversarul sau direct.

foto: Simcat.ro
foto: Simcat.ro

Cu un timp de top 10 al clasamentului general in prima urcare de concurs si o evolutie constanta de-a lungul celor doua zile de la Trofeul Teliu, Gabriel ENE si-a trecut in cont o noua victorie la clasa H3, nelasand nicio speranta adversarilor sai, in fata carora s-a impus cu un avans mai mare de cinci secunde. Pilotul bucurestean a reusit sa controleze si sa impuna in totalitate ritmul pe parcursul weekendului, obtinand si cele cinci puncte suplimentare acordate celui mai bun timp in antrenamentele cronometrate la aceasi clasa.

 

Sunt foarte fericit dupa acest weekend care s-a dovedit a fi unul perfect la Trofeul Teliu. Masina a functionat ireprosabil iar vremea a tinut cu noi, astfel ca m-am putut concentra exclusiv pe pilotaj. M-am simtit bine pe traseul de la Teliu care s-a potrivit ca o manusa pentru setarile automobilului meu de concurs si vreau si pe aceasta cale sa multumesc echipei de asistenta tehnica formata din Mario, Copilu’, Cipanu’ care au pregatit perfect masina pentru aceasta etapa. Sfaturile practice oferite de Catalin TUTUIAN pe intreg parcursul weekendului au reprezentat aportul de care aveam nevoie pentru a-mi consolida increderea in mine. In final vreau sa multumesc din nou fanilor care sunt alaturi de noi la fiecare etapa si carora le datoram momente minunate la curse.a declarat Gabriel ENE la finalul Trofeului Teliu 2015, unde s-a clasat pe locul 1 la clasa H3.

foto: Simcat.ro
foto: Simcat.ro

Alex MIREA a oferit din nou un duel electrizant cu adversarii sai de la clasa H2, care a tinut cu sufletul la gura fanii vitezei in coasta din Romania. La finalul celor doua manse de concurs, in care a obtinut rezultate care i-au permis sa urce pana pe locul 6 in clasamentul Open, Alex MIREA s-a clasat pe locul secund in clasamentul rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice si la clasa H2.

 

In primul rand vreau sa-l felicit pe Gabriel pentru evolutia sa ascendenta din acest sezon si de la aceasta etapa, dar si pe Serban Andrei cu care m-am luptat tot weekendul. Am depasit de multe ori limitele masinii, insa mai mult nu s-a putut. Dupa cum am spus, vom continua sa imbunatatim masina pentru a putea obtine rezultate si mai bune pe viitor!a spus Alex MIREA dupa incheierea Trofeului Teliu.

 

Urmatoarea intalnire cu echipa Shark Racing pentru fanii Campionatului National de Viteza In Coasta va fi in perioada 19-20 septembrie, atunci cand este programat sa se desfasoare Trofeul Campulung Muscel. Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro si Vip Best Cars Service pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.