Trofeul Campulung Muscel 24-25 septembrie 2016

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul tradițional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel,  invită toți iubitorii de motorsport să participe la a cincea ediție a Trofeului Câmpulung Muscel ce se va desfășura în superba zonă a barajului Râușor.

gabriel-ene

Este onorant pentru noi să găzduim a VII-a etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă și suntem convinși că toți participanții la acest eveniment se vor bucura de un spectacol sportiv de mare calitate, dar și de peisajul mirific al zonei Muscel! Sper să avem, ca de obicei, un public numeros și din alte județe pentru că puține orașe se pot mândri cu tradiția automobilistică pe care o avem noi – Liviu Țâroiu, primarul  municipiului Câmpulung.

 

Trofeul Câmpulung Muscel 2016 contează ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop și se va desfăşura pe un traseu în lungime de trei kilometri, situat pe DJ 734 , modernizat prin fonduri europene, sector aflat între Lerești și Cabana Voina, în perioada 24 și 25 septembrie.

 

Evenimentul este susținut și promovat de către Consiliul Judeţean Argeş.

Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil Audi, Pasteur Caroseria, Perfektauto, Dental Evolution Center, DJTS Argeş, Pentarom, M-Carbon Parts, Kilicom, Magic Safe Security!